4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nepomuk spálil velké množství šancí, sám inkasoval čtyřikrát


Branky


0

Horký den panoval také v Plzni, kam zavítal Nepomuk. Pohledné utkání plné šancí vyznělo mnohem lépe pro domácí Košutku, která byla v zakončování efektivnější než soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pekníka nejprve zastavil praporek nad hlavou pomezního, pak dal ale regulérní branku

Do utkání vstoupil lépe domácí tým, který šel po čtvrt hodině do vedení, ale radost z gólu, po odražené střele a následné dorážce T. Pekníka, zchladil zvednutý praporek nad hlavou pomezního.

 

Ve čtyřiadvacáté minutě se už ale domácí mohli radovat. Agilní Kalaš zatáhl balón po pravém křídle, odkud předložil přihrávku jako na zlatém podnose T. Pekníkovi, který střelou do prázdné branky poslal Košutku do vedení – 1:0!

 

Nepomučtí mohli odpovědět záhy, konkrétně přesně po půl hodině hry. Po velkém závaru v obraně domácích totiž míč poskakoval po brankové čáře, ale za ní neskončil.

 

Sedmatřicátá minuta nabídla druhou branku v síti Nepomuku Pravý obránce Košutky Holec podpořil ofenzivní snažení svého týmu, adresoval zpětnou přihrávku na K. Lišku, který se neomylně trefil k tyči – 2:0!

 

První poločas tedy vyhrála Košutka o dvě branky.

Vosyka trefil hned v úvodu poločasu tyč

Hned v úvodu druhého dějství se řítil nepomucký Vosyka na Frýdla, kterému udělal kličku, ale dostal se do nevýhodného úhlu odkud trefil pouze tyč.

 

Prakticky ihned po výkopu brankáře Frýdla sehráli domácí nacvičenou akci, kdy po kombinaci T. Pekníka, Trinera a K. Lišky se dostal míč až za záda Barocha, díky třetímu jmenovanému – 3:0!

 

Nepomuk měl ve druhém poločase mnohem více šancí, ale žádnou nedokázal proměnit.

 

V 57. minutě definitivně rozhodl o vítězství Košutky Dan Triner, který dostal krásný pas od výborně hrajícího Potočka, prosmýkl se do vápna a placírko na zadní tyč nechal vzpomenout na jednoho bývalého skvělého francouzského útočníka - 4:0!

 

Závěr utkání patřil Nepomuku, který měl dvě dobré šance na kosmetickou úpravu, ale ani jednu neproměnil, a jeden z Nepomuckých poznamenal přímo v zápase: „Dneska bychom nedali gól, i kdyby se hrálo do rána.“

 

Rozhodčí Říha po uplynutí devadesáté minuty odpískal konec utkání, ve kterém zvítězila s přehledem Košutka.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Z naší strany povedený, krásný zápas plný pěkných kombinací po zemi. Nepomuk si určitě zasloužil nějaký gól dát vzhledem k počtu šancí, které měl. Pochválit bych chtěl i trojici rozhodčích, kteří řídili zápas naprosto bezproblémově. Vícero takových sobotních dnů...

FK Nepomuk
Pavel Kalabza, hráč: Když nevstřelíme ani jeden gól, nemůžeme vyhrát. Domácí využili našich chyb a díky tomu zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - F. Řežábek [-] (81. F. Fikar [-] ) , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] (72. J. Pekník [-] ) , Z. Rolko [-] , D. Triner [-] (74. L. Kovařík [-] ) , M. Potoček [-] , T. Pekník [-] (83. M. Votava [-] ) , K. Liška [-] , J. Holec [-] , M. Primas [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - T. Karela [-] (68. P. Kalabza [-] ) , M. Březák [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Baran [-] , J. Rous [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 19. M. Primas , 51. F. Řežábek - 49. J. Kozák , 77. J. Kalabza .
Hráči zápasu: K. Liška , J. Holec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Říha Zdeněk - MAZÁN Jan, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.