4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO: Horní Bříza vyhrála, převzala pohár a začala oslavovat


Branky


12. T. Lomoz (p.) , 14. P. Chocholatý , 28. P. Filip , 78. A. Lavička
0

Bříza vstupovala do utkání proti 14. týmu tabulky jako jasný favorit, pokud by toto utkání Bříza vyhrála, zajistila by si postup z prvního místa. A to se také podařilo, jak vám napoví report.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bříza šla hned ve druhé minutě do vedení

Do soupeře se kluci zakousnuli od první minuty a už ve druhé minutě se mohli radovat z brzkého vedení, když S. Rous nacentroval míč do vápna, tam si ho zpracoval P. Chocholatý, obešel brankáře Horáčka a dával do prázdné brány na 1:0! (V zápise je chybný zápis u první a druhé branky Břízy - pozn. redakce)

 

Brankář Kdyně byl v neustálé permanenci. V 10. minutě fauloval hráč Kdyně těsně před vápnem T. Lomoze. Po centru do vápna byl v brankovišti závar a na zemi se objevil L. Janka s V. Trumpešem. Rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu, ten bez problému proměnil T. Lomoz - 2:0! 

 

 

Ve 14. minutě se Džugan z 30 metrů opřel do míče, jeho střelu L. Šimandl vyrazil na roh. Minutu nato A. Lavička našel nabíhajícího P. Chocholatého, ale jeho střelu brankář vyrazil.

 

Ve 20. minutě byla Kdyně blízko brance. M. Trumpeš vybojoval míč, nahrál na Hamora, ten překonal L. Šimandla, ale jeho střela nakonec skončila na tyči, odrazila se do hřiště, ale Kdyně už se do dalšího zakončení nedostala. Ve 23. minutě vyslal krásnou střelu A. Lavička a brankář měl co dělat, aby ji vyrazil.

 

Ve 28. minutě se dostal odražený míč na kopačku P. Filipovi, který se položil do střely a upravil skóre na 3:0! Bříza si do konce poločasu vypracovala ještě několik střel, ale žádná už do branky nepadla.

 

Tři minuty před koncem se uskutečnil velký návrat M. Zavadila na zelený pažit

Druhý poločas Bříza svůj náskok kontrolovala. Do zakončení se dostali Filip, Kraček, P. Chocholatý. Kdyně se dostala ke dvoum nebezpečným střelám, ale ty skončily bez úspěchu.

 

V 78. minutě se míč dostal k T. Lomozovi, míč proběhl J. Němeček a ten prošel k nabíhajícímu A. Lavičkovi, který se nemýlil a zvýšil náskok na 4:0! 

 

Minutu nato se dostal J. Paukner do úniku, ale stačili se vrátit dva obránci Kdyně, i tak se mu podařilo zakončit tvrdou střelou. Brankář střelu vyrazil a dobíhající J. Kraček zakončoval vysoko nad.

 

V 87. minutě se uskutečnil návrat M. Zavadila, který se vrací po dlouhodobém zranění, které si přivodil v pohárovém zápase proti Petřínu. Rozhodčí pak odpískal konec zápasu a Bříza mohla slavit postup.

 

"V tomto utkání nastoupil za A tým naposledy Martin Vrla, kterému tak děkujeme za odvedenou práci v dresu A týmu Horní Břízy. Svoji kariéru však ještě nekončí, budeme ho vídat v dresu B týmu," děkuje za celé družstvo SK Horní Břízy Lucie Sedláčková, která je zároveň autorkou tohoto reportu.

 

Oslavy s pohárem: 

 

 

 

Děkovačka s diváky:

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí mužstva: V zápase s Kdyní jsme byli jasným favoritem. Soupeř přijel v oslabené sestavě, to nám hru značně ulehčilo, i když se dostal v druhém poločase do dvou šancí, které skončili na tyči. My jsme si i tak dokráčeli za pohodlnou výhrou 4:0. Kolo před koncem jsme si zajistili postup do krajského přeboru z prvního místa, za tím jsme šli už od prvního kola a ve 29. kole kluci svoji vysněnou misi splnili.

SK Kdyně 1920
Martin Trumpeš, hráč: První polovinu jsme byli ospalí a vůbec se nám nechtělo, i když jsme si říkali, že už je to stejně jedno a půjdeme si jen zahrát. Soupeř nás jasně přehrál, dali nám rychlý gól, a to jim pomohlo. První půlku s přehledem vyhráli s pěkným náskokem a už bylo nejspíš jasno. Druhou půlku jsme začali hrát i my. Dle mého názoru jsme byli lepší. Jen jsme neměli až tolik vyložených šancí a když už se nám povedlo i pěkně vystřelit, tak nám to tam prostě ne a ne spadnout. Soupeř dobře bránil a hlídal si výsledek, ke konci dali vítězný gól a bylo 100% rozhodnuto a soupeř začal slavit postup. Držím jim palce a věřím, že si v Kraji povedou skvěle.



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] (57. J. Paukner [-] ) - A. Lavička [-] , P. Filip [-] (57. D. Smolák [-] ) , J. Kraček [-] , V. Zavadil [-] (80. M. Vrla [-] ) , L. Janka [-] (39. F. Mornštajn [-] ) , T. Lomoz [-] , J. Němeček [-] , M. Paukner [-] , S. Rous [-] , P. Chocholatý [-] (87. M. Zavadil [-] )

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - M. Kratochvíl [-] (46. T. Pergl [-] ) , V. Trumpeš [-] , L. Drmola [-] , M. Trumpeš [-] , M. Džugan [-] , L. Výškrabka [-] , K. Hamor [-] , J. Šmejkal [-] , K. Forst [-] , M. Janeček [-]

ŽK: 38. P. Filip , 44. V. Zavadil - 43. M. Trumpeš .
Hráči zápasu: A. Lavička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Janda Marek - ŠIMEK František, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.