1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Forman vstřelil dvě branky a Horažďovice tím pádem vyhrály


Branky


0

Horké počasí panovalo v Pačejově, kam zavítaly Horažďovice. Utkání hned v úvodní minutě otevřel Forman a hosté kontrolovaly hru až do devadesáté minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se radovali z branky již v první minutě

Sobotní utkání v Pačejově na úvodní branku nenechalo dlouho čekat. Hned v první minutě se totiž ocitnul sám na velkém vápně Michael Forman, vystřelil, ale brankář jeho pokus vyrazil. Dorážka už byla ale na domácí moc a míč se po odrazu od jednoho z obránců odrazil do sítě – 0:1!

 

V Pačejově panovalo velké horko, které fotbalu vůbec nenapomáhalo. Jak první branka padla brzy, tak na další se muselo čekat až do druhé půle. Několik šancí v první pětačtyřiceti minutovce totiž zůstalo bez gólového zakončení a oba brankáři, jak náhradník Pačejova Sedláček, tak horažďovický Boř, si poradili se střelci na jedničku. První dějství tedy vyznělo mnohem lépe pro Horažďovice, které šly do druhé půle s jednobrankovým vedením, o které se postaral Michael Forman brankou z první minuty.

Forman vstřelil vítězný gól

Druhý poločas se nesl v duchu toho první, i když se domácí snažili o vyrovnání, byly to právě Horažďovice, kdo udělal druhý krok k vítězství. Střelec první branky Michael Forman se nemýlil ani napodruhé a poslal hostující celek do trháku, to se psala dvaasedmdesátá minuta – 0:2! Branka padla po krásném centrum kapitána Nauše, do kterého se Forman krásně položil.

 

Tři minuty před koncem domácí Pačejov zdramatizoval utkání, když se po pěkné akci prosadil Lukáš Plánička, a vykřesal tak domácím jiskřičku naděje – 1:2!

 

Horažďovice se sice bránily, ale díky tomu se jim otevírala okýnka v pačejovské obraně. Jednoho takového dokázali hosté využít dvě minuty po inkasovaném gólu. U odvráceného centru byl na penaltě nejrychleji Jan Sova, který z první poslal míč krásnou ranou pod břevno a dal tak skóre konečnou podobu – 1:3!

 

Domácí Pačejov bez své brankářské opory tedy podlehl Horažďovicím o dvě branky. Horažďovice se díky vítězství posunuly na čtvrtou příčku před Nepomuk. Ta jim zajišťuje postup do play off, které rozhodne o dalším postupujícím do Krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu



FK Horažďovice
Michael Forman, střelec dvou branek: V první řadě je potřeba zmínit, že na zápas nás přijelo 15, to se asi za celou sezónu nestalo, a tak jsem si na oslavičku cinknul o trošku víc alpy. Na začátku jsme měli špetku štěstíčka, když hned po 30ti vteřinách udělal domácí obránce chybu, kterou jsme dokázali proměnit. Prvních 15 minut jsme hráli naší hru a byla otázka, kdy přidáme další góly, ty ale nepřišly a opadnul tlak i pohledná hra, zbytek poločasu bylo asi lepší strávit u výčepu, než se dívat na naši hru. Do druhého poločasu vstoupil lépe Pačejov, byl více na balonu a dostal se do slibných příležitostí, ale náš vousáč v bráně byl vždy připraven. My jsme klasicky zahodili 4 tutovky a drželi tak Pačejov ve hře. Ani po gólu na 0:2, kde musím vyzdvihnout přihrávku kapitána Nauše, který v pětadvaceti letech zjistil, že může občas kámošovi nahrát na gól, se domácí nevzdali a odměnou jim byl gól, který ale vzápětí vymazal dělovkou z voleje klubový otloukánek Honza Sova. Suma sumárum, body zasloužený, ze hry bych zvracel, šance klasicky neproměněný, takže skoro jako vždy. Důležitý je, že jsme to všichni dohráli ve zdraví.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - F. Kába [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , P. Bokr [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] (46. J. Panuška [-] ) , L. Plánička [-] , J. Ticháček [-] , M. Kubáň [-]

FK Horažďovice
M. Boř [-] - A. Vachuška [-] (78. S. Šafránek [-] ) , M. Šafanda [-] , J. Sova [-] , D. Macoun [-] , J. Nauš [-] , T. Jůda [-] , T. Greger [-] , M. Forman [-] , O. Stulík [-] (46. M. Šašek [-] ) , J. Forman [-]

ŽK: 58. F. Kába - 10. M. Šafanda , 40. T. Jůda , 72. J. Sova , 83. M. Šašek .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Liškutín Antonín - DUSPIVA Václav, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.