3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice dokonaly obrat až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Kralovičtí fotbalisté tentokrát zavítali do Křimic. Byl to boj o deváté místo v tabulce. Kralovicím stačil jediný bod na úplnou záchranu v 1.A třídě. Křimice také potřebovaly bodovat, také kvůli záchraně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bulín rozvlnil síť již v první minutě

Něco kolem 80 diváků mohlo vidět velice divoký začátek prvního poločasu. Hned v první minutě si Křimice vybojovaly velkou šanci, ale neproměnily. Hned vzápětí si Dušička pohrál na lajně s křimickými beky a nacentroval před branku, kde stál P. Bulín a ten do prázdné sítě skóroval již ve druhé minutě – 0:1!

 

Ve 26. minutě se po krásném pasu Lavičky dostal za obranu opět Petr Bulín a zvyšoval na 0:2 pro Kralovice.

 

Nevýrazné Křimice udeřily o sedm minut později. Po krásném uvolnění vstřelil branku křimický Augustin Adam a snížil na 1:2 z pohledu domácích.

 

Ve 36. minutě přišla první žlutá karta, kterou dostal kralovický Chvosta. Do konce poločasu se již nic nestalo a výsledek byl zatím 1:2.  

Zapoměl v 58. minutě vyrovnal

Křimičtí vystřídaly do druhého poločasu Dobrého za Krále. Po zmaru před kralovickým brankářem Bodurkou se v 58. minutě hlavou trefil Jan Zapoměl a stav byl vyrovnaný 2:2.

 

Poté se hrál velice atraktivní fotbal. Šance střídala šanci, ale nikomu se nepovedlo vstřelit třetí gól. Obrovské příležitosti si vybudovali Lavička, který šel dvakrát sám na brankáře, ale při jeho smůle se mu nepovedlo překonat křimického Hinterholzingera. Další šanci vyprodukoval Dušička, který byl ve vápně možná i faulován, ale penalta se nepískala.

 

Třetí branku nakonec křimičtí přeci jenom dali, bohužel z ofsajdové pozice. Tento souboj nakonec dopadl nerozhodně a musely rozhodnout penalty.

Penalty vyzněly lépe pro domácí Křimice

Křimičtí nedali jednu a Kralovičtí dvě penalty, tudíž se ze dvou bodů mohly radovat Křimice. Oběma mužstvům tyto body velice pomohly k záchraně 1. A třídy.

 

 

Autor reportu: Ondřej Dušička



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Václav Kuneš, hráč: V tomto zápase jsme potřebovali vyhrát a myslím, že namotivováni jsme byli hodně, ale zchladil nás první gól, který jsme dostali velmi brzy. Celý první poločas jsme hráli špatně. Jako by nikdo nevěděl, co má hrát. Do druhé půle jsme nastoupili úplně odlišně a zlepšili jsme kombinaci. Tím jsme zaslouženě vyrovnali a chtěli jsme přidat další gól, kterým bychom šli do vedení. Ale nevyvarovali jsme se chyb, ze kterých jsme mohli inkasovat. Nakonec jsme vyhráli na penalty a budeme bojovat v posledním kole o vyhnutí se baráži, což nebude jednoduché.

TJ Sokol Kralovice
Ondřej Dušička, hráč: Do zápasu jsme vletěli hned od začátku, a to se vyplatilo dokázali jsme vstřelit rychlý gól, a to nás nakoplo, první poločas jsme se snažili vytěžit maximum, což se povedlo. Druhý poločas byl horší, Křimičtí nás tlačili, a nakonec můžeme být rádi za remízu. Penalty nám nevychází, a to se potvrdilo i nyní. Jsme rádi za urvaný bod.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Volena [-] , J. Vonášek [-] (79. M. Škoda [-] ) , P. Dobrý [-] (46. T. Král [-] ) , J. Žilák [-] , A. Adam [-] (81. J. Dytrt [-] ) , V. Bezdička [-] , J. Zapoměl [-] , J. Kovačič [-] , T. Čechura [-] , V. Kuneš [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Horyna [-] (66. M. Kůsa [-] ) , F. Volín [-] , M. Řenč [-] (72. L. Milan [-] ) , M. Chvosta [-] , M. Bulín [-] , P. Bulín [-] , J. Vlk [-] , O. Dušička [-] , D. Hyneš [-] , J. Lavička [-]

ŽK: 58. J. Volena - 36. M. Chvosta , 61. F. Volín .
Hráči zápasu: P. Bulín , O. Dušička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - CHMELÍK Miroslav, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.