2:8
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO: Touškov neměl na Žihli nárok a dostal osmigólový výprask, ta mohla oslavovat postup do Krajského přeboru


Branky


7. L. Hodek , 45. M. Bouzek - 2. A. Šimice (vl.) , 31. J. Nový (p.) , 42. J. Brož , 60. M. Romanovskyy , 68. M. Kaľata , 80. A. Šimice (vl.) , 84. J. Masopust , 87. J. Masopust
0

Velké horko zužovalo zápas mezi Touškovem a Žihlí. Domácí svému soupeři vzdorovali pouze v prvním poločase, poté Žihle nasadila svá ofenzivní esa, která spustila kanonádu. Druhý poločas připomínal hru kočku s myší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bouzek snížil v závěru na rozdíl jediného gólu

Hned ve druhé minutě šla hostující Žihle do vedení. První útok na touškovskou bránu vedl Čapek, který nacentroval před bránu a domácí obránce André Šimice si smolně donesl míč na hrudi až do brány – 0:1!

 

Domácí Touškov vyrovnal v sedmé minutě, kdy hosté chybovali v obraně a Lukáš Hodek vyrovnal skóre – 1:1!

 

V jedenácté minutě přišel důležitý moment zápasu. Brankář Martin Beneš podrazil unikajícího útočníka dva metry před vápnem a uviděl od rozhodčího ihned červenou kartu. Domácí ale neměli na střídačce náhradního brankáře, a tak se do brány musel postavit jeden z hráčů, konkrétně Jakub Anděl.

 

Po půl hodině hry zahrávala Žihle rohový kop. Obránce Touškova povalil Rambouska na zem a rozhodčí Ruda odpískal pokutový kop, který proměnil Jakub Nový a Žihle opět vedla – 1:2!

 

Tři minuty před pauzou zahrávala Žihle další z mnoha rohových kopů. Tentokrát ho zahrála na krátko, Otcovský odcentroval před branku, kde brankář domácích neudržel míč, který následně padl na kopačku Jiřího Brože, jenž doklepl míč do brány – 1:3!

 

V posledních vteřinkách prvního poločasu se povedlo domácí snížit na rozdíl jediného gólu. Žihelští obránci se společně s brankářem proměnili v solné sloupy, čehož využil touškovský Matěj Bouzek a snížil na poločasových 2:3!

Žihle nasadila svá ofenzivní esa, která se ukázala se vší parádou

Do druhého poločasu nastoupili hostující hvězdy Romanovskyy s Masopustem, kteří si za svůj výkon z minulého zápasu vyzkoušeli, jaké to je sedět na lavičce náhradníků. Jejich přítomnost byla na hřišti hned znát.

 

Po hodině hry se právě Romanovskyy prosadil, když zakombinoval s Masopustem a skóroval – 2:4!

 

Osm minut nato vysunul Masopust na pravé křídlo Maroše Kaľatu, který střelou na zadní tyč zvýšil na 2:5!

 

Další branku přidal v 80. minutě Masopust, jehož střelu si za záda svého brankáře ztečoval smolař zápasu André Šimice – 2:6!

 

Na 2:7 upravil ve čtyřiaosmdesáté minutě Masopust, kterému už branku rozhodčí Ruda zapsal do statistik a poslední branka padla tři minuty před koncem, kdy skóre uzavřel Masopust, který vystřelil z hranice vápna levou nohou a uzavřel skóre 2:8!

 

Žihle potvrdila roli jasného favorita a Touškov doslova semlela a zaslouženě vyhrála. Poté mohly vypuknout oslavy, které byly také patřičně zdokumentovány Jiřím Masopustem.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Ondřej Karbusický, hráč: Zápas s favoritem ovlivnila 11. minuta, kdy náš brankář zastavil faulem unikajícího útočníka Žihle a po zásluze dostal červenou kartu. Do 70. minuty si myslím, že ani nebylo moc znát, že hrajeme oslabení a celkem jsme se drželi. Pak hosté začali trestat naše individuální chyby a přidali další branky a zápas skončil debaklem.

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák, vedoucí týmu: Šancí bylo plno. To prostě nebyl zápas 1.A třídy, soupeř byl snaživý, ale slaboučký. Touškov má mladé kluky, běhavé, ale chybí jim podle mě fyzička. Navíc přišel o brankáře v 11. minutě a do brány musel hráč. Bylo jen otázkou času, kdy se začneme trefovat.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
M. Beneš [-] - J. Kalaš [-] , A. Šimice [-] , A. Mezera [-] , P. Foltýn [-] - I. Momotov [-] (46. O. Karbusický [-] ) , R. Voith [-] , J. Hauer [-] (70. P. Vyšata [-] ) - M. Bouzek [-] (77. A. Jánek [-] ) , J. Anděl [-] , L. Hodek [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Brož [-] (51. J. Masopust [-] ) , O. Čapek [-] , J. Nový [-] , R. Otcovský [-] (54. M. Romanovskyy [-] ) , T. Krofta [-] , M. Kaľata [-] , Z. Vukliševič [-] , T. Rambousek [-] (82. S. Bláha [-] ) , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

ŽK: 65. O. Karbusický , 85. R. Voith , 88. P. Foltýn , 89. A. Šimice - 45. R. Otcovský , 72. T. Krofta , 85. J. Masopust . ČK: 11. M. Beneš .
Hráči zápasu: M. Kaľata .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Ruda Daniel - JÍLEK Aleš, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.