3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase kola bylo úspěšnější domácí Mýto


Branky


0

Šlágrem kola bylo bezesporu utkání Žihle v Mýte. Tedy druhého týmu se třetím. Žihle brzy vedla 0:2, ale pak začalo hrát i Mýto...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mýto předvedlo dokonalý obrat

Skóre zápasu kola brzy otevřela Žihle. Již ve třetí minutě totiž proměnil svůj únik Markiyan Romanovskyy a střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři domácích šanci - 0:1!

 

Druhý zásah přidala Žihle o jedenáct minut později, tedy ve čtrnácté minutě. To si přihrávku z pravé strany zpracoval Masopust a poslal míč za Špicla podruhé - 0:2!

 

V Mýtě se schylovalo k debaklu, ale domácí se rychle oklepali. V 18. minutě totiž dokázali snížit! Štych našel J. Kotnauera, který svůj únik zakončil střelou k pravé tyči - 1:2!

 

Ve 28. minutě dal rozhodčí Bureš domácím šanci na vyrovnaní. Po rohovém kopu totiž brankář Bláha atakoval svého soupeře Kotnauera v rozporu s pravidly a rozhodčí odpískal jedenáctku. Tu si postavil Petr Štych a bezpečně ji proměnil - 2:2!

 

Tři minuty nato dokonalo Mýto parádní obrat! Hostující hráč chyboval, míče se ujal M. Švejda a svou samostatnou akci zakončil třetí brankou za zády Bláhy - 3:2!

 

Ve 38. minutě mohlo jít Mýto do dvoubrankového vedení, když hlavičkoval Švejda, ale tentokrát na Bláhu nevyzrál, ten se totiž vytasil skvělým zákrokem.

 

Dvě minuty poté měla Žihle velkou šanci, když Ulrich fauloval na hranici vápna a míč si postavil Masopust. Jeho střelu ale brankář Špicl vytěsnil na roh.

 

Více se v prvním dějství nestalo a domácí ho vyhráli 3:2.

 

Žihelské snažení, červená karta pro Buchara

Ve druhém poločase se snažila Žihle o vyrovnání, ale její útoky zastavovala skvěle organizovaná obrana Mýta, zejména Abrt vyčníval nad svými spoluhráči.

 

Pozadu nezůstával ani domácí brankář Špicl, který si poradil s několika střelami hostí a chytil i dva pokusy z trestných kopů, které rozehrávali hostující kanonýři Masopust s Novým.

 

Po hodině hry byl vyloučen domácí Z. Buchar, který uviděl druhou žlutou kartu v utkání a musel předčasně do sprch.

 

Domácí se však semkli a bojovali. Jejich obětavost by se dala popsat klasickým pokřikem Tří mušketýrů od Alexandra Dumase: "Jeden za všechny, všichni za jednoho!"

 

Hosté se snažili, ale marně, a když pět minut před koncem neproměnil protiútok domácích Štych, tak utkání skončilo vítězstvím Mýta 3:2!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Michal Veverka, kapitán: Po prvních 15 minutách to vypadalo na debakl, ale hned naši první šanci jsme proměnili v gól, který nás dostal zpět do hry. Velký zvrat pro nás byl díky zkratu hostujícího brankáře, který vygradoval v proměněnou penaltu. Následně po vyrovnávacím gólu jsme využili nekoncentrovanosti hostů další gólovou šancí, která nás poslala do vedení, a to jsme udrželi po bojovném výkonu až do konce utkání.

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák, vedoucí týmu: Měli jsme dobrý vstup do utkání, ale poté rozhodla 28. minuta, kdy jsme v krátkém čase dostali dva góly. Poté jsme nebyli schopní dát branku, i přes značnou převahu. Zápas bych zhodnotil tak, že mužstvo aspirující na postup do Krajského přeboru takhle nemůže hrát.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Kotnauer [-] (76. O. Konopásek [-] ) , M. Lupáč [-] (40. M. Tyc [-] ) , P. Štych [-] , M. Švejda [-] , M. Veverka [-] (86. T. Vonášek [-] ) , M. Brož [-] , M. Světlík [-] , Z. Buchar [-] , J. Abrt [-] , P. Ulrich [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Masopust [-] , M. Romanovskyy [-] (75. O. Čapek [-] ) , J. Nový [-] , R. Otcovský [-] , T. Krofta [-] , M. Kaľata [-] , Z. Vukliševič [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

ŽK: 13. Z. Buchar , 53. J. Kotnauer , 56. M. Brož - 28. J. Bláha , 32. J. Masopust , 33. Z. Vukliševič , 70. J. Bulín . ČK: 60. Z. Buchar .
Hráči zápasu: J. Abrt .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bureš Jiří - MAZANEC Marek, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.