6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO: Horní Bříza nadělila šestku pátým Chlumčanům, Tomáš Lomoz dal hattrick


Branky


8. P. Chocholatý , 27. S. Rous , 45. T. Lomoz , 57. P. Chocholatý , 65. T. Lomoz , 86. T. Lomoz (p.)
0

A tým Horní Břízy přivítal na domácím hřišti Chlumčany, kterým se v jarní části sezóny daří a před tímto zápasem byly na páté příčce tabulky. Očekávalo se vyrovnané utkání, ale opak byl pravdou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bříza vstřelila tři branky

Ve 4. minutě Bříza ztratila na soupeřově půlce míč, následoval rychlý brejk. Hráč Chlumčan šel na brankáře Šimandla sám. Ten však jeho střelu vychytal a z následného rohu míč domácí odvrátili až za velké vápno. Tam si ho našel Roubíček, ale zakončoval vysoko nad branku.

 

V 8. minutě získal míč V. Čermák, přihrál na P. Chocholatého, který si míč posunul na levou nohu, vystřelil a vymetl šibenici brankáře Fryše - 1:0! 

 

V 9. minutě P. Chocholatý hlavičkoval centr pouze do břevna. Míč se odrazil do hřiště, následovala střela V. Čermáka těsně vedle tyče.

 

V 15. minutě se dostal k míči hráč Chlumčan, vystřelil ze střední vzdálenosti a prověřil v brance L. Šimandla, který skvělým zákrokem vytáhl míč z branky na roh.

 

Ve 27. minutě padl parádní gól, o který se postaral obránce S. Rous. Ten napřáhl 40 metrů od branky a jeho prudká střela skončila za brankářovými zády - 2:0! "Nebojím se říct, že to byl jeden z nejhezčích gólů sezóny," říká vedoucí týmu Břízy Lucie Sedláčková.

 

Ve 42. minutě zahrávala Bříza standardku. Centr Sedleckého si našel ve vápně L. Janka, který hlavičkoval těsně mimo tyč, ale nakonec byl máván těsný ofsajd.

 

Ve 45. minutě vybojoval J. Sedlecký míč, přihrál na V. Čermáka, který krásnou přihrávkou našel T. Lomoze, jenž nikým nehlídán uklidil míč do branky těsně před koncem poločasu - 3:0!

Lomoz završil hattrick

V 53. minutě zakombinovala Bříza z vlastní půlky. Míč šel od J. Sedleckého na M. Pauknera, ten nahrál na P. Chocholatého, který přihrával před branku na V. Čermáka. Ten měl míč na dlouhou nohu a střela skončila nad břevnem.

 

V 57. minutě našel T. Lomoz přesnou přihrávkou za obranu P. Chocholatého, ten si míč zpracoval a prostřelil Fryše podruhé - 4:0! 

 

V 65. minutě nahrával J. Němeček míč na střed na J. Sedleckého, ten do ulice na T. Lomoze, který podruhé v utkání skóroval - 5:0! 

 

V 71. minutě přihrával M. Paukner na J. Němečka. Jeho střela šla nad brankovou konstrukci.

 

V 73. minutě se k akci dostali hosté, když Voller střílel mimo branku.

 

Sedmi minut před koncem se do šance dostal K. Příhoda, který se opřel do míče a střela jen těsně minula branku.

 

V 85. minutě přišel faul ve vápně na J. Pauknera. K míči se postavil střelec dvou branek T. Lomoz a penaltu bez problémů proměnil a dovršil hattrick - 6:0!

 

 

 

Utkání skončilo zaslouženou výhrou domácí Břízy, která si tak mohla užít děkovačku s fanoušky.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí mužstva: I když výsledek vypadá jednoznačně, tak soupeř odehrál kvalitní utkání. Chlumčany se snažily hrát fotbal a nejen bránit, jako některé týmy ze spodu tabulky. Tento styl nám sedí a kdo se přišel na fotbal podívat, tak mu se musel určitě líbit. V úvodu zápasu se soupeř dostal do dvou vyložených šancí, které neproměnil. My jsme poté vstřelili důležité branky, které nás uklidnili. Po třetím gólu hosté už tolik nebezpeční nebyli, ale hráli stejně dobře. Jeden z nejkvalitnějších soupeřů, proti kterým jsme hráli. Dvě kola před koncem už nám k vysněnému postupu do KPM stačí získat dva body, které doufám získáme v domácím zápase proti týmu Kdyně.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč: Zápas v Bříze se nám vůbec nepovedl. Musím uznat, že Bříza je opravdu kvalitní tým a zaslouženě vyhráli. Výsledek mluví za vše...Zatímco co my jsme se nedostali pomalu ani do brankové příležitosti, tak Bříza rozjížděla akci za akcí a padalo jim to tam. Z naší strany to byl jeden z nejhorších výkonů, co jsme kdy předvedli a v Tlumačově máme co napravovat.



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] (81. D. Smolák [-] ) - J. Sedlecký [-] , J. Kraček [-] (69. K. Příhoda [-] ) , V. Čermák [-] , S. Rous [-] , L. Janka [-] , T. Lomoz [-] , M. Paukner [-] , Z. Netáhlo [-] (63. J. Němeček [-] ) , A. Lavička [-] , P. Chocholatý [-] (69. J. Paukner [-] )

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - P. Šmíd [-] (29. J. Kraus [-] ) , J. Lenk [-] , L. Milota [-] , T. Benedikt [-] - J. Roubíček [-] , J. Voller [-] , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] (46. T. Fleissig [-] ) , J. Havlík [-] - L. Nohava [-] -

ŽK: 68. J. Roubíček .
Hráči zápasu: T. Lomoz , S. Rous .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pálek Ondřej - HUCL Lukáš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.