2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk dal Žichovicím lekci z produktivity


Branky


14. M. Baran , 26. M. Baran
0

Do Nepomuku přijely Žichovice a od 30. minuty byly lepší. Ovšem předvedly festival zahozených šancí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Baran sestřelil Žichovice

Domácí Nepomuk vstoupil do utkání mnohem lépe. Povedli se mu dvě rychlé akce po levé straně a jednu z nich využil ke skórování Michal Baran a ve čtrnácté minutě otevřel skóre - 1:0!

 

Hostí předvedli velmi podobnou akci hned vzápětí, ale Šimáček po přihrávce Černého zamířil pouze do nohou domácího brankáře Barocha.

 

Ve 26. minutě se síť za zády Jandy rozvlnila podruhé! Důrazní hráči Nepomuku získali na půli hřiště míč, a Michal Baran tak mohl přidat svůj druhý zásah v utkání - 2:0!

 

Další minuty patřily Žichovicím. Šanci na snížení měl Šimáček, ale hlavou orazítkoval pouze břevno. Prchlíka vychytal poprvé Baroch a podruhé hostující hráč bránu přestřelil. 

 

Neprosadil se ani o pár minut později Špírek, který netrefil míč na přední tyči. Vrcholem festivalu zahozených šancí byla pak šance Šimáčka, který měl před sebou prázdnou bránu. Jeho nedůraznou hlavičku však Barcho stačil vyrazit, a tak první půli vyhrál Nepomuk 2:0.

Žichovice pokračovaly ve spalování šancí

Snažení Žichovic pokračovalo i ve druhé půli. Šancí bylo stále mnoho, ale začaly se objevovat i na straně domácích, kteří využívali okének v obraně hostí. Chyběla jim však přesnost u finální přihrávky.

 

Žichovice sice své šance dotáhly až k zakončení, ale většinou troskotaly na výborném Barochovi nebo netrefily bránu.

 

Špírek měl další šanci, ale ztroskotal na Barochovi a Černého střelu také brankář domácích vychytal. Další šanci měl také Prchlík, ale z velkého vápna minul a minul také Frýzek, ten ovšem pálil z malého "čtverce".

 

R.Beneš byl poté úplně sám před bránou, ale nevěděl co s míčem, a tak akci ani nezakončil. 

 

V dalších momentech chybělo Žichovicím i trochu štěstíčka, ale nakonec míč do sítě nedostaly. Domácí tedy ubránili výhru 2:0-



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Josef Viktora, trenér: Z mého pohledu vítězství zasloužené. Žichovice mají silný tým a pokud se odhodlaly hrát po zemi a upustily od nakopávaných míčů a tím pádem zapojily do hry své záložníky, měla jejich hra kvalitu.

TJ Žichovice
web TJ Žichovice, tj.zichovice.cz: V Nepomuku jsme hráli o naději na baráž a v zápase jsme byli lepší, ale selhali jsme v koncovce, a proto o postup bude nejspíš usilovat náš soupeř. Ten byl dnes lepší v nejdůležitější fotbalové disciplíně, a to v proměňování šancí.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Březák [-] , J. Viktora [-] , M. Baran [-] (68. T. Karela [-] ) , J. Vosyka [-] (89. P. Panc [-] ) , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] (75. D. Šmíd [-] ) , M. Baran [-] , J. Rous [-] , T. Voráček [-] , V. Janoch [-] (69. J. Ticháček [-] )

TJ Žichovice
P. Janda [-] - O. Chalupa [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (55. O. Musil [-] ) , M. Špírek [-] , R. Beneš [-] , J. Frýzek [-] , M. Prchlík [-] , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-] (55. R. Šiška [-] )

ŽK: 29. J. Rous , 86. T. Karela - 29. M. Linhart , 38. M. Prchlík , 73. O. Musil .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Janda Marek - RUDA Daniel, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.