Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 18:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice otočily zápas ve svůj prospěch, domácím odešla fyzička, jak poznamenal trenér Šiml


Branky


0

V Touškově byla rekordní návštěva 350 diváků! A ti se rozhodně nenudili. Brzy padly branky a ve druhém poločase došlo k obratu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky

První půle byla poměrně vyrovnaná, ale na branky rekordní návštěva 350 diváků čekat dlouho nemusela! Již ve druhé minutě otevřel skóre domácí Vladimír Nosek, který zakončoval rychlý protiútok - 1:0! Radost z branky vydržela Touškovu pouze sedm minut. V deváté minutě totiž skóroval Václav Bezdička, kterého našel Vonášek a Bezdička hlavou zády k brance vyrovnal na 1:1!

 

Nerozhodný stav vydržel pouze jedenáct minut. Ve 20. minutě vrátil domácímu Touškovu vedení Adam Mezera, jehož hlavička po rohovém kopu byla gólová - 2:1!

 

Hostující Křimice měly šance na vyrovnání, ale žádné z nich neproměnily, a tak poločas vyhrál domácí Touškov 2:1.

 

Křimice otočily utkání

V hostující kabině bylo o přestávce pořádně rušno, ale ostřejší výměna názorů hráče vyburcovala k lepšímu výkonu. 

 

Křimice začaly najednou více běhat a také proměňovat šance. Vyrovnání přišlo krátce po hodině hry, kdy zpoza vápna napřáhl Josef Kovačič a parádní střelou k levé tyči znovu srovnal skóre - 2:2!

 

V 70. minutě se podařilo Křimicím o obrat ve skóre! Jan Vonášek se trefil podobně jako jeho spoluhráč Kovačič před pár minutami - 2:3!

 

Osm minut nato to bylo už o dvě branky. Augustin Adam přešel přes obránce a levou nohou trefil šibenici - 2:4!

 

Minuty před koncem přidaly Křimice pátou branku, kterou vstřelil Bezdička z pokutového kopu - 2:5! 

 

Poslední slovo však měli domácí, kteří v úplném závěru snížili na konečných 3:5 po rohovém kopu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Miroslav Šiml, trenér: Hrát zápas 60 minut to je málo! O vedení se přišlo tím, že odešla fyzička. Když není kondice, ztrácí se přesnost v nahrávce, je větší problém se vracet a není síla na kombinaci. Fotbal hrát umíme, pouze musíme dohnat fyzičku, těžký úkol na jarní přípravu, ale to zvládneme. Ale dvě pozitiva jsem našel, dva velmi dobré zápasy po sobě odehrál Igor Momotov a konečně se trefil kapitán týmu Matěj Bouzek.

FC Křimice
Václav Kuneš, hráč: První poločas byl poměrně vyrovnaný, sice jsme brzy dostali gól, ale také jsme rychle vyrovnali. My jsme měli lehčí herní převahu, ale v prvním poločase jsme byli líní na krok. Soupeř hrozil z rychlých protiútoků a dobře zahrávaných rohů. Měli jsme šance na vyrovnání, ale nedařilo se nám je proměňovat... O poločase létaly v kabině blesky, ale ostřejší výměna názorů nás všechny vyburcovala k lepšímu výkonu. Ve druhém poločase jsme začali více běhat a konečně také proměňovat šance. Čímž jsme zápas otočili. Soupeř hrozil pouze z brejků, ale již neměl dost sil na větší podporu útoku, a tak jsme si vítězství už pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
M. Beneš [-] - P. Foltýn [-] , A. Mezera [-] , R. Voith [-] , T. Michalides [-] - I. Momotov [-] (75. A. Šimice [-] ) , O. Karbusický [-] , J. Hauer [-] - M. Bouzek [-] , J. Kalaš [-] (46. L. Hodek [-] ) , V. Nosek [-] (13. J. Anděl [-] ) -

FC Křimice
M. Zach [-] - J. Volena [-] (87. J. Rada [-] ) , J. Vonášek [-] (81. M. Škoda [-] ) , P. Dobrý [-] (59. T. Král [-] ) , J. Dytrt [-] (46. J. Novák [-] ) , A. Adam [-] , V. Bezdička [-] , J. Zapoměl [-] , J. Kovačič [-] , T. Čechura [-] , V. Kuneš [-]

ŽK: 50. L. Hodek , 80. M. Bouzek - 37. V. Bezdička , 65. A. Adam .
Hráči zápasu: J. Hauer - J. Vonášek .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Kulhánek Milan - SCHNEIDER Josef, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.