Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žihle přejela Nepomuk, hned ve čtyřech brankách měl prsty Jakub Nový


Branky


0

Nepomuk přijel na půdu Slavoje v bojovné náladě, vždyť posledních sedm zápasů vyhrál! Jenomže na Žihli v sobotu neměl. Domácí si pomohli i perfektně zahrávanými standardkami v podání Jakuba Nového, díky kterým se čtyřikrát prosadila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepomuk využil minely, jinak hráli domácí

Nepomuk získal v posledních sedmi zápasech vždy po třech bodech, ale v Žihli tvrdě narazil. Domácí celek byl od úvodu aktivnější a živější. Na první branku se ale přes půlhodinu čekalo. Domácí v zápase zahrávali perfektně standardní situace. Rohový kop zahrával ve 33. minutě Nový přesně na Kroftu, který se pověsil nad všechny a hlavou trkl míč pod břevno – 1:0. Hosté ale rychle srovnali, když využili minely žihelské defenzivy - pravý bek přihrával stoperovi, který už ale na adresovaném místě nebyl, a tak Baran mohl pěkně poděkovat, vzal si míč do své správy a překonal Bláhu – 1:1.

 

Za necelých pět  minut byl odpískán přímý kop ve prospěch domácího mužstva a to byla znovu parketa pro Nového. Míč poslal k tyči, Baroch v bráně kop podcenil, nedosáhl na něj a vzápětí ho lovil ze sítě – 2:1. A do třetice dobrého pro domácí přišlo opět po standardní situaci. Téměř z poloviny hřiště poslal Nový míč do vápna na Kroftu a osvědčená spolupráce skončila další gólovou hlavičkou - 3:1.

Žihle předvedla výborný výkon

Žihle šla zodpovědně za svým a ve druhé půli se nevzdala aktivní hry a nesoustředila se jen na bránění, Nepomuku naopak zápas nesedl.  Ve druhém poločase to zkoušeli hosté dlouhými nákopy, které ale sbíral brankář Bláha, který působil ve druhé půli pomalu v roli stopera a nohama si v zápase zahrál víc než dost. Čtvrtý gól dali Žihelští díky práci Romanovskyyho, který si počínal důrazně, vypíchl míč obránci a šel sám na brankáře, kterého překonal – 4:1.

 

Na konečných 5:1 upravil po faulu na Masopusta stylově z přímáku kdo jiný než Jakub Nový, který se trefil přes zeď parádně do vinglu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák (vedoucí mužstva): „Zápas se nám skutečně povedl. Chlapci dodržovali přesně to, co mají hrát a co jim vštěpujeme před každým zápasem, splnili to do puntíku. Měli jsme naprosto drtivou převahu, Nepomuk dal branku po naší obrovské chybě, jinak neměl jedinou možnost. Z výborných standardek jsme dali čtyři branky a další šance neproměnili. Hra kočky s myší, soupeř ústy svého trenéra sám přiznal, že na nás neměli. Soupeř přijel možná trochu namistrovaný po sedmi výhrách v řadě, ale poznal tvrdou realitu. Nejlepšími hráči byli střední záložníci Nový, dále Krofta, který hraje v poslední době ve velké formě a prosazuje se i střelecky a stoper Bulín, to je chlap bez nervů, který řeší i ošemetné situace s klidem.“

FK Nepomuk
Josef Viktora (trenér): "Utkání hodnotím velmi krátce. Hrát v Žihli je pro nás vždy utrpení a ani tento zápas nebyl výjimkou."



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Brož [-] (64. S. Peterka [-] ) , J. Masopust [-] , M. Romanovskyy [-] (80. R. Otcovský [-] ) , J. Nový [-] , T. Krofta [-] , M. Kaľata [-] , Z. Vukliševič [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Viktora [-] , J. Kalabza [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Baran [-] , J. Rous [-] , T. Voráček [-] , V. Janoch [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 25. J. Kozák , 88. M. Baran .
Hráči zápasu: J. Bulín , J. Nový , T. Krofta .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Burda Miloš - SCHNEIDER Josef, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.