2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lavička zničil Horažďovice čtyřmi zásahy


Branky


27. A. Vachuška , 51. T. Jůda - 19. J. Lavička , 47. J. Lavička (p.) , 76. J. Lavička , 84. J. Lavička (p.)
0

Horažďovice přivítaly Kralovice a utkání to bylo velmi zajímavé. Šedesátka diváků viděla šest gólů, dvě penalty, jednu červenou kartu a čtyřbrankového střelce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralovice udržely vedení pouze osm minut

Od úvodního hvizdu byl zápas hodně bojovný. Domácí Horažďovice se snažily převzít iniciativu hry a tlačily se stále dopředu. Hostující Kralovice hrozily z rychlých protiútoků.

 

Jako první branky se dočkaly Kralovice. V 19. minutě Dušička zatáhl míč po lajně, obešel protihráče, přihrál pod sebe na Lavičku, který udělal kličku domácímu stoperovi a na zadní tyč přízemní střelou rozvlnil síť - 0:1!

 

Vedení Kralovicím nevydrželo příliš dlouho. Ve 27. minutě Vachuška vyrovnával na 1:1, když jeho pokus z dálky byl tečovaný a skončil za zády Šotta.

 

Stoprocentní příležitost měli domácí několik minut po vyrovnávací brance, ale Šott předvedl skvělý zákrok, když vychytal střelu domácího útočníka z malého vápna. 

 

Za nerozhodného stavu se tedy odcházelo do kabin.

 

 

Lavička završil další hattrick

Z kraje druhého poločasu šli hosté znovu do vedení. Faul Janouškovce na Lavičku potrestal z nařízeného pokutového kopu právě sám postižený - 1:2!

 

Ale ani toto vedení nevydrželo Kralovicím příliš dlouho. O čtyři minuty později totiž Tomáš Jůda vyrovnával z přímého kopu na 2:2!

 

V 70. minutě Janouškovec zatáhl Lavičku a od rozhodčího uviděl druhou žlutou kartu. Tu první si vysloužil ve 29. minutě za nevybíravá slova u rohového praporku. 

 

Šest minut nato dokázali hosté využít přesily a potřetí v utkání šli do vedení. O to se znovu postaral Lavička, který šel sám na brankáře Rybára a střelou na zadní dal gól, kterým zkompletoval hattrick - 2:3!

 

V 84. minutě přišel další penaltový moment. Purkar nasadil jesličky obránci u postranní čáry, zatáhl míč do vápna, kde ho fauloval domácí stoper a rozhodčí Kanta nařídil druhý pokutový kop v utkání. Míč si postavil opět Lavička a svým čtvrtým gólem v utkání uzavřel gólový účet utkání na 2:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kralovice
Jan Lavička, střelec hattricku: Hodně těžký utkání, jeli jsme bez čtyř opor ze základní sestavy, byli jsme posíleni, jak zkušenými, tak mladými kluky z B týmu. Takže perfektní tři body. Hráč zápasu: Marek Horyna - hrál po třech zápasech v základu, byl nemocný​ a zahrál perfektně.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - T. Greger [-] , D. Macoun [-] , M. Forman [-] , J. Janouškovec [-] , J. Sova [-] (16. M. Šašek [-] ) , O. Stulík [-] (75. M. Boř [-] ) , M. Šafanda [-] , A. Vachuška [-] , T. Jůda [-] , J. Nauš [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - J. Purkar [-] , M. Zeman [-] (56. V. Ježek [-] ) , M. Horyna [-] , O. Dušička [-] , D. Hyneš [-] , J. Lavička [-] , M. Řenč [-] , F. Volín [-] , A. Havlíček [-] (65. R. Pařík [-] ) , J. Vlk [-]

ŽK: 29. J. Janouškovec , 51. T. Greger - 37. J. Vlk , 59. V. Ježek , 64. D. Hyneš , 80. J. Lavička . ČK: 70. J. Janouškovec .
Hráči zápasu: T. Jůda - M. Horyna , J. Lavička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - LIŠKUTÍN Antonín, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.