0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov veze z půdy Sokolu Křimice tři body


Branky


0

Tlumačov má na jaře dobrou formu a bojuje o místa zaručující boje o postup do krajského přeboru. Křimice mají opačný problém, i když se vyhřívají v prostředku tabulky, tak jisté nemají nic. Od třinácté Kdyně je dělí pouhých šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmirkl vstřelil jediný gól zápasu

Začátek utkání byl opatrný, plný ztracených balónů. První branku vsítili domácí, ale jejich branku rozhodčí neuznal, kvůli postavení útočícího hráče v ofsajdu.

 

A tak udeřili hosté. Ve 23. minutě přišel polovysoký centr na zadní tyč, kde ho uklidil za záda domácího brankáře Hinterholzingera Jan Šmirkl - 0:1!

 

Tlumačov měl ještě jednu obrovskou příležitost ke skórování, ale výhodu pokutového kopu nevyužil. Penaltový exekutor totiž branku přestřelil.

 

Přesto poločas vyzněl lépe pro hostující Tlumačov.

Optická převaha domácích k ničemu velkému nevedla

Ve druhé polovině byli mnohem lepší domácí fotbalisté a Tlumačov se jen bránil. Z optické převahy Křimic ale pramenily pouze dvě šance.

 

Ta první byla po Čechurově centru ze strany, kdy hlavičkoval Kuneš. Toho bez problémů vychytal brankář Touš. Druhá byla sice gólová, ale rozhodčí opět branku neuznal kvůli ofsajdu.

 

V dalších minutách domácí pokračovali v aktivní hře s balónem na noze, ale jejich hře chyběl nějaký nápad a hlavně zakončení.

 

Tlumačov nakonec bez problémů svůj těsný výsledek uhájil a odvezl si tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jiří Žilák, hráč: Hosté z Tlumačova byli v úvodních minutách aktivnějším týmem. Po dlouhém autu do pokutového území se dostali do vedení. Navýšit vedení mohli z pokutového kopu, který byl nařízený za ruku, ale penaltu přestřelil tlumačovský hráč. V závěru poločasu jsme měli po rohovém kopu největší šanci na vyrovnání, ale neproměnili. Ve druhém poločase jsme zlepšili pohyb, vytvořili si převahu, ale žádný ze svých závarů jsme proměnit nedokázali. Tlumačov těsné vítězství s vypětím všech sil ubránil. Jsme zklamaní, že jsme svou převahu nedokázali využít ve vyrovnávací branku a podruhé za sebou prohráli nejtěsnějším rozdílem 0:1.




Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - V. Kuneš [-] (70. J. Dytrt [-] ) , J. Novák [-] , T. Král [-] , J. Žilák [-] , V. Bezdička [-] , J. Volena [-] , J. Zapoměl [-] , J. Kovačič [-] , T. Čechura [-] , A. Adam [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , M. Tesař [-] , R. Šindelář [-] - F. Copák [-] (79. J. Brichcín [-] ) , J. Šmirkl [-] , M. Wolf [-] (66. M. Frček [-] ) , Z. Bláha [-] , L. Leitl [-] - J. Šot [-] (81. O. Polák [-] ) - J. Podestát [-]

ŽK: 30. J. Volena - 47. J. Šmirkl , 76. J. Touš . ČK: 88. J. Šmirkl .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Říha Zdeněk - PENA Miroslav, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.