Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto si s chutí zastřílelo, Tlučné nadělilo osm branek


Branky


3. M. Švejda , 24. M. Švejda , 38. M. Švejda , 70. P. Štych (p.) , 73. J. Kotnauer , 74. M. Švejda , 86. P. Štych , 89. M. Světlík (p.) - 51. R. Štěpán
0

Mýto přivítalo poslední Tlučnou a otevřelo si na domácím plácku střelnici! Podrobný popis branek čtěte v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Švejda zkompletoval hattrick během 38 minut

Diváci nemuseli na gól čekat příliš dlouho, protože již po třech minutách hry se trefil Martin Švejda. Branka padla po přihrávce z levé strany, kde si ji našel na malém vápně mýtský hráč, jehož pokus Rosol vyrazil pouze k Švejdovi, a ten otevřel skóre - 1:0!

 

Druhou branku přidalo favorizované Mýto ve 24. minutě, kdy střílel Švejda a obránce Kouřil si míč nešťastně ztečoval za svého gólmana - 2:0!

 

Sedm minut před přestávkou Švejda zkompletoval hattrick! Po centru do vápna míč jeden z domácích hráčů napálil pouze do břevna a Švejda dorážel do sítě - 3:0!

 

Domácí si šli jasně za třemi body a poločas vyhráli 3:0.

Domácí dál pokračovali ve střílení gólů

Tlučná udělala o přestávce změny v sestavě a odměnou ji za to byla snižující branka z jednapadesáté minuty. Štěpán Robin se ve vápně nejrychleji zorientoval a přesnou střelou k tyči snížil - 3:1!

 

Poté však do černého mířili jen domácí. V 70. minutě hostující Šafránek fauloval na hranici vápna a rozhodčí Hucl odpískal pokutový kop. Ten proměnil Petr Štych a vrátil Mýtu tříbrankové vedení - 4:1!

 

Pak Mýto udeřilo dvakrát během jedné minuty. Kotnauer utekl hostující obraně a šel sám na Rosola, kterého ukázkově přehodil a bylo to již 5:1!

 

Minutu nato Švejda vstřelil svou čtvrtou branku v utkání, kdy se dostal k dorážce po střele Veverky a nemýlil se ani počtvrté - 6:1!

 

Další gól domácí vstřelili po centru z pravé strany, na který vyběhnuvší brankář Rosol nedosáhl. Míč po hlavičce od domácího hráče pomalu putoval za brankovou čáru, kde se ho ještě snažil obránce Tlučné odkopnout, což se mu nepodařilo, neb Štych dorazil míč do branky - 7:1!

 

Poslední branka utkání padla opět z penalty. Té předcházel nedovolený zákrok Rosola, který nevystihl kličku a domácího hráče rukou podrazil. Za tento zákrok uviděl Rosol žlutou kartu. Martin Světlík pak vystřelil k pravé tyči brankáře Rosola a uzavřel výsledek utkání na 8:1!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Tajný pozorovatel Mýta (autor si nepřeje být jmenován): Nechci ponižovat kvalitu Tlučné, ale byla to spíše hra kočky s myší. Přesto přeji klukům z Tlučné, aby si zbytek soutěže dokázali užít, fotbal je bavil a budu jim fandit, aby získali nějaký ten vytoužený bod.

TJ Tlučná
Miroslav Rosol, brankář: Tento zápas se nám extrémně nepovedl! První půlku jsme byli zalezlí a nakopávali balony pryč, ve druhé půlce po vystřídání jsme se trochu zlepšili, ale na nastartované Mýto, které je adeptem na postup, jsme neměli.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Kotnauer [-] (79. V. Pěnkava [-] ) , M. Lupáč [-] (46. P. Štych [-] ) , M. Švejda [-] , O. Kříž [-] (46. M. Tyc [-] ) , M. Veverka [-] , M. Brož [-] , M. Světlík [-] , Z. Buchar [-] , J. Abrt [-] , P. Ulrich [-]

TJ Tlučná
M. Rosol [-] - M. Kouřil [-] (46. R. Štěpán [-] ) , S. Polák [-] (70. O. Vivseanco [-] ) , J. Saitz [-] (46. J. Tomášek [-] ) , S. Škoda [-] , O. Šafránek [-] , M. Škoda [-] , F. Paum [-] , M. Kouřil [-] , T. Keramidas [-] (46. M. Sušír [-] ) , T. Žďárský [-]

ŽK: 89. M. Rosol .
Hráči zápasu: M. Švejda , M. Světlík .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: HUCL Lukáš - PICEK Lukáš, KÖNIG Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.