1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle padla v Chlumčanech, ze kterých se na jaře stala nedobytná tvrz


Branky


0

Chlumčany přivítaly druhý tým tabulky ze Žihle. V pikantním duelu dokázaly jako jediný proměnit svou šanci v gól a připsaly si důležité a velmi cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Několik šancí ke gólu nevedlo

První poločas byl z obou stran opatrný, přesto si oba týmy vytvořily několik šancí. 

 

Žihle divákům opět ukázala, jak se spalují šance. Gól nepadl ani na druhé straně, a první poločas skončil bezbrankovou remízou. 

 

Jediný gólový moment se udál až v poločase druhém.

Nohava vstřelil jediný gól utkání

Ve druhé půli se hrál rychlý a pohledný fotbal, ale od šestnáctky po šestnáctku. Větší převahu měla Žihle, která byla také častěji na míči. 

 

Jediný gól utkání padl v jednapadesáté minutě, kdy po standardní situaci a dvou tečích skončil míč za tyčí brankáře Bláhy. Domácí vedli díky Nohavovi 1:0 a své vedení už do konce zápasu nepustili. Někteří domácí diváci však viděli tuto branku jako spornou, neb brankář Bláha byl tísněn a nemohl se k míči dostat včas.

 

Hosté po inkasované brance ještě více zvýšili svou aktivitu, zatlačili soupeře na svoji polovinu, avšak kýženého gólu nedosáhli a stejně tak tedy na žádný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Jan Roubíček, hráč: Vydřené tři body a po dlouhé době pohled na tabulku, který dává trochu klidu.

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák, vedoucí týmu: Bohužel jsme dostali nešťastný gól po dvou tečích, kdy míč skončil za tyčkou a gólman už to nestihl. Oproti minulému zápasu si hráči vzali přeci jen něco k srdci a hráli tak, jak by měli hrát pořád. Bohužel naše střelecká neschopnost způsobila to, že jsme nevstřelili ani branku.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] (74. J. Voller [-] ) , L. Milota [-] - J. Havlík [-] , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlíček [-] (81. M. Kanát [-] ) - V. Dušek [-] , L. Nohava [-] (64. J. Roubíček [-] ) -

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Brož [-] , J. Masopust [-] , M. Romanovskyy [-] (65. S. Peterka [-] ) , M. Kaľata [-] , T. Krofta [-] , J. Nový [-] , Z. Vukliševič [-] , J. Bulín [-] , T. Rambousek [-] , L. Rázek [-]

Hráči zápasu: R. Fryš , L. Milota - J. Bulín .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Liškutín Antonín - ČERMÁK Vladimír, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.