1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bříza podala nejhorší výkon jara, přesto Křimice porazila


Branky


0

V sobotu přivítala Bříza na domácím hřišti Sokol Křimice. Soupeř se nachází na 10. místě a v jarní části sezóny se mu úplně nedaří a jen díky bodům z podzimu není v tabulce ještě níže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bříza měla množství rohů, křimickou šanci zmařil Zachův spoluhráč

Už ve 4. minutě byl faulován dvacet metrů před vápnem Volena a Křimice zahrávaly standardku. Centr do vápna odvracel V. Zavadil a k míči se dostala Bříza. Centr do vápna na P. Chocholatého odvrátil obránce Křimic jen na roh. Z rohu žádné ohrožení branky nepřišlo a k míči se dostal soupeř.

 

V 8. minutě byl faulován domácí J. Kraček těsně za půlkou hřiště. K míči se postavil J. Němeček. Jeho střela byla zblokovaná a prošla těsně kolem tyče. Bříza zahrávala roh. Centr do vápna propadl až na M. Pauknera, který vyslal střelu vysoko nad.

 

Ve 13. minutě prošel přes obranu až do vápna J. Kraček. Střela byla ztečována těsně kolem branky na roh.

 

V 19. minutě byl faulován J. Němeček. Střela V. Zavadila ze standardky skončila v náručí brankáře.

 

Ve 20. minutě fauloval Čechura P. Chocholatého. K zahrávání standardky se postavil J. Němeček, ale jeho střela zamířila pouze do zdi. Rychlý brejk Křimic byl zastaven jen za cenu faulu domácích. Následná střela Kovačiče šla mimo branku.

 

Ve 24. minutě prošel M. Paukner téměř přes celé hřiště, kde pak nahrával M. Macháčkovi, který branku netrefil.

 

Ve 28. minutě zakombinovaly Křimice na soupeřově půlce. Před brankou se objevil křimický Zach, vystřelil. Jeho střelu neudržel domácí brankář L. Šimandl. Mela před brankou byla ukončena hvizdem rozhodčího kvůli faulu. Rozhodnutí se však Zachovi nelíbilo a za komentáře na adresu rozhodčího uviděl žlutou kartu.

 

Ve 30. minutě fauloval P. Chocholatý Zacha. Centr ze standardky propadl až na Zacha, který vystřelil na branku. V trajektorii střely byl ale křimický Kovačič, který zabránil brankové příležitosti svému spoluhráči, když dostal míčem do hlavy.

 

Ve 36. minutě byla ostrá střela J. Němečka zblokována, brankář vyrazil míč na roh. Centr M. Macháčka našel J. Sedleckého, který hlavičkoval míč jen do brankáře.

 

Ve 41. minutě vybojoval na půli J. Němeček míč, se kterým prošel až do vápna. Jeho střelu vyrazil před sebe křimický brankář jen na J. Kračka, ten ale část odkryté branky z malého vápna nedokázal trefit.

 

Minutu před koncem poločasu se dostal k míči Kuneš, ale střela prošla kolem tyče. 

 

V 90. minutě rozhodl o vítězství Břízy Paukner

Do druhého poločasu vstoupila Bříza lépe, když byla na míči a vytvořila si několik šancí, ale žádnou nedokázala přetavit ve vedoucí gól.

 

V 52. minutě kopaly Křimice roh, ten byl však přetažený a A. Lavička odhlavičkoval pryč a založil rychlý protiútok. Ten vedl J. Kraček. P. Chocholatý ale situace nevyužil a střela na branku měla takovou rotaci, že skončila v autu.

 

V 64. minutě kombinace P. Filip, J. Němeček, J. Sedlecký, ten zpět na J. Němečka, který vyslal krásnou střelu pod břevno, ale křimický brankář se vytáhl a jeho střelu vychytal.

 

V 66. minutě Bříza zahrávala centr do vápna. K míči se dostali křimičtí hráči a z rychlého protiútoku ohrozili branku Břízy.

 

Dvě minuty nato namazal na gól Kunešovi J. Sedlecký. Nakonec J. Sedlecký společně s L. Jankou vše zachránili. Protiútok Břízy ke gólu nevedl, když Filip byl vychytán.

 

V 74. minutě našel krásným centrem do vápna S. Rous M. Macháčka ve vápně. Jeho střela zblokována na roh, ze kterého následná střela skončila mimo tři tyče.

 

S postupujícím časem bylo těžší se dostávat před branku soupeře. Křimice byly v deseti za míčem. V 79. minutě namazal S. Rous křimickému Kunešovi, ten šel sám na branku. Naštěstí svoji chybu napravil a než Kuneš stačil vystřelit, tak mu míč ukopl.

 

Bříza si vytvořila šance, ale obrana Křimic střely před svým brankářem úspěšně blokovala. Křimice nikam nepospíchaly. Tento výsledek jim na hřišti první Horní Břízy hrál do karet.

 

V 89. minutě Křimice zahrávaly standardku. Z následného rychlého protiútoku Břízy, skončil míč za brankovou čarou a následoval roh.

 

V 90. minutě vybojoval M. Vrla míč. Poslal míč do vápna, kde se nejlépe zorientoval M. Paukner, který vystřelil a jeho střela skončila v křimické brance - 1:0! Horní Bříza se dostala do vedení.

 

Ještě v 92. minutě zahrávaly Křimice standardku. Střela šla vysoko nad. Poté rozhodčí ukončil zápas a Bříza tak vybojovala cenné vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí mužstva: Proti Křimicím jsme podali jednoznačně nejhorší výkon v dosavadních jarních kolech. Myslím, že to mohlo být zapříčiněno i díky pohárovým zápasům, které klukům ubraly síly. Brankář Hinterholzinger držel svůj tým nad vodou a měli jsme štěstí, že se nám nakonec v 90. minutě podařilo vstřelit jedinou a rozhodující branku zápasu a získat pro nás důležité tři body.




Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - J. Kraček [-] (76. M. Vrla [-] ) , P. Chocholatý [-] (82. J. Paukner [-] ) , L. Janka [-] , T. Lomoz [-] (64. P. Filip [-] ) , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] , M. Paukner [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] (33. J. Sedlecký [-] )

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - T. Král [-] , A. Adam [-] , M. Zach [-] (55. J. Dytrt [-] ) , J. Volena [-] , J. Zapoměl [-] , J. Kovačič [-] , T. Čechura [-] , V. Kuneš [-] (84. R. Vyleta [-] ) , F. Šváb [-] , J. Novák [-]

Hráči zápasu: M. Paukner .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: Pena Miroslav - ŠLAJS Jakub, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.