0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně nedokázala vstřelit branku, Kralovice vezou nejtěsnější vítězství


Branky


0

Kdyňští opět prokázali, že mají druhý nejhorší útok v 1.A třídě, když nedokázali Kralovicím vstřelit ani jednu branku. Hosté tedy zvítězili tím nejtěsnějším možným způsobem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bulín vstřelil jediný gól zápasu

Utkání hrané za nepříjemného dusna se nehrálo v moc velkém tempu. Oba týmy měly příležitosti ke skórování, ale jejich pokusy létaly mimo tři tyče nebo je lapily brankáři.

 

Ve 23. minutě se ale síť přeci jen rozvlnila! Po pěkném centru z rohového kopu se prosadil kralovický Petr Bulín a otevřel skóre - 0:1!

 

Obě družstva poté pokračovala ve hře, kterou se prezentovala v prvních dvaceti minutách. Nakopávané balóny a sem tam nějaká střela už ale ke gólu nevedla. 

 

Do druhé půle šli tedy veselejší hosté z Kralovic.

Iha během devíti minut uviděl dvě žluté karty a musel předčasně do sprch

Zásadní moment druhého poločasu přišel v 74. minutě, kdy Jaromír Iha uviděl po druhé žluté kartě kartu barvy červené a musel jít předčasně do sprch. Čtvrt hodiny před koncem si tak mohl alespoň užít teplé vody.

 

Kdyně hrála tedy šestnáct minut v deseti mužích, což jí zmařilo všechny plány na vyrovnání. Hostující Kralovice se k ničemu velkému také nedostaly, a ne moc atraktivní duel skončil jejich jednobrankovým vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Martin Trumpeš, hráč: Tento zápas se nám moc nevydařil, soupeř byl lepší směrem dopředu, ale my jsme si také dokázali vytvořit nějaké šance, jenže jsme je nedokázali proměnit, zápas se nehrál zrovna ve velkém tempu, protože se nedalo zrovna dvakrát moc dobře dýchat. (dusno)

TJ Sokol Kralovice
Jan Lavička, hráč: Pro nás to byl jeden z nejdelších výjezdů, něco kolem 100 km, takže to není úplně příjemný jet na takový zápas, ale zvládli jsme to a vezeme důležité tři body.



Sestavy


SK Kdyně 1920
T. Kaiser [-] - K. Forst [-] , M. Janeček [-] (46. M. Výškrabka [-] ) , L. Výškrabka [-] (46. P. Dědek [-] ) , J. Iha [-] , M. Trumpeš [-] , J. Šmejkal [-] , T. Dufek [-] (71. M. Miklič [-] ) , T. Pergl [-] , M. Čára [-] (76. L. Drmola [-] ) , M. Džugan [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - O. Růžek [-] , D. Hyneš [-] , M. Chvosta [-] (81. M. Horyna [-] ) , J. Lavička [-] , M. Řenč [-] , F. Volín [-] , M. Zeman [-] , J. Vlk [-] , P. Bulín [-] (57. O. Dušička [-] ) , M. Bulín [-]

ŽK: 65. J. Iha , 72. M. Výškrabka - 38. M. Zeman , 60. J. Lavička . ČK: 74. J. Iha .
Hráči zápasu: P. Bulín .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kulhánek Milan - PETRŽELKA František, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.