2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu Mochtína s Tlumačovem bylo k vidění mnoho šancí, branky padly dvě


Branky


0

Mochtín hrající v dolní části tabulky srdnatě bojoval proti Tlumačovu a odměnou mu bylo velmi cenné vítězství, kterým oplatil podzimní porážku 2:1 z tlumačovské půdy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Tlumačov inkasoval jako první

V Mochtíně ukázalo jarní slunce svou sílu a na zápas stojací vodu ze hřiště vysušilo. I přes to byl hrací povrch měkký, každopádně ten neubral na kvalitě utkání.

 

Tlumačov, který se výsledkově zvedá, začal utkání aktivněji a dobrou půl hodinu měl ze hry více. Častá střelba z kopaček "Starťáků" domácího brankáře Kodeše sice zaměstnávala, ale tak přesné střely to nebyly.

 

Ve 37. minutě se skóre poprvé pohnulo. Z nuly na jedničku se změnil ukazatel u domácího mužstva! Zdeněk Plánička totiž nekompromisní pumelicí vstřelil gól - 1:0! Velkou zásluhu na brance měl Tomáš Babka, který Pláničku našel chytrou zpětnou přihrávkou.

 

Pár chvil před přestávkou mohli Tlumačovští vyrovnat, ale Kodeš svůj tým podržel a do kabin se šlo za jednobrankového vedení Mochtína.

Smolík zvýšil na 2:0

Hned po přestávce mohli domácí své vedení navýšit, ale domácí kapitán Jiří Dolejš z dobré pozice přestřelil.

 

Tlumačov postupem času začal vystrkovat růžky, ale domácí obrana byla pozorná a skálopevná, včetně brankáře Kodeše, který pochytal vše, co na něj letělo.

 

Těsně před šedesátou minutou přišla nádherná akce z kopaček domácích fotbalistů. Parádní přihrávkou se totiž prezentoval Plánička a Zbyněk Smolík tuto akci famózně zakončil - 2:0!

 

V další šanci se objevil opět domácí hráč. Tentokrát to byl Jaroslav Cihlář, ale gól nedal. Na druhé straně tlumačovský trenér chtěl s utkáním něco udělat, a tak vystřídal během deseti minut všechny tři své hráče. Zvýšená aktivita Tlumačova však ke gólu nevedla a domácí si připsali hodně cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Stanislav Jarabica, trenér: Proti silnému soupeři jsme odehráli bojovný a kolektivní výkon. Prvních dvacet minut byli lepší hosté, kteří hrozili hlavně z dálky, ale naštěstí pro nás jejich pokusy míjely naši bránu, anebo je pochytal bezpečně náš brankář P. Kodeš. Postupně jsme hru vyrovnali a odměnou nám byla vedoucí branka ve 30. minutě. Ve druhém poločase jsme pokračovali v dobrém výkonu a v 65. minutě po spolupráci Plánička-Smolík jsme navýšili skóre na 2:0. Výhru jsme si zasloužili, protože jsme si vypracovali více gólových šancí.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] (71. J. Šafránek [-] ) , Z. Plánička [-] (88. P. Švátora [-] ) , J. Cihlář [-] , T. Babka [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - M. Tesař [-] , J. Malík [-] , R. Šindelář [-] - F. Copák [-] , M. Wolf [-] (77. M. Hruška [-] ) , Z. Bláha [-] (67. O. Polák [-] ) , L. Leitl [-] - M. Frček [-] (67. J. Brichcín [-] ) , J. Šot [-] - J. Podestát [-]

ŽK: 43. Z. Plánička , 43. T. Babka , 76. J. Čeleda , 85. T. Dolejš - 43. J. Podestát , 44. J. Šot , 90. M. Hruška .
Hráči zápasu: Z. Plánička .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - KOHOUT Miroslav, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.