D. Macoun 24.
T. Jůda 30. (p.)
D. Macoun 86.
3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto opět padlo a čelo tabulky se mu vzdaluje


Branky


24. D. Macoun , 30. T. Jůda (p.) , 86. D. Macoun - 51. O. Kříž , 56. O. Konopásek
0

Horažďovice chtěly odčinit potupnou porážku z Mýta, kde prohrály 7:4. Mýto naopak chtělo na tento zápas vzpomenout a zvednout se ze začínající výsledkové krize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horažďovice zaslouženě vyhrály první půli

Již od úvodního hvizdu byly domácí Horažďovice aktivnější a odměnou za aktivitu jím byl gól ze 24. minuty, kdy se dokázal prosadit Daniel Macoun a bylo to 1:0 pro domácí!

 

O sedm minut později se šedesátka diváků radovala znovu! Odpískaný pokutový kop bezpečně proměnil Tomáš Jůda a Horažďovice šly do trháku - 2:0!

 

Mýtu moc věcí v zápase nevycházelo a ani koncovka nebyla nejpřesnější. Proto první poločas zaslouženě vyhrály domácí Horažďovice poměrem 2:0.

Mýto dokázalo během pěti minut vyrovnat, závěr však nezvládlo

Druhý poločas byl úplně o ničem jiném. Trenér Mýta udělal v poločasové přestávce v kabině zřejmě průvan. Mýto totiž nastoupilo do druhé půle s velkou chutí a již po jejích šesti minutách se radovalo z první branky! Tu obstaral po pěkné akci Ondřej Kříž a bylo to už jen o gól - 2:1!

 

Pět minut nato dokázali hostující fotbalisté vyrovnat! Ondřej Konopásek poslal balón za bezmocného Formana a vyrovnal - 2:2! Rázem bylo Mýto na koni a vytvářelo si velké množství gólových příležitostí.

 

V pětasedmdesáté minutě přišel klíčový moment zápasu. Střelec první branky Mýta uviděl od rozhodčího Plzáka za svůj prohřešek druhou žlutou kartu, po které přišla následně karta červená a Kříž musel předčasně do sprch.

 

S blížícím se koncem začaly oba celky pomalu zapisovat bod do tabulky a připravovat se na pokutové kopy. Domácí Horažďovice ale k penaltám nechtěly a čtyři minuty před koncem rozhodly o svém vítězství! Druhým zásahem se blýskl Daniel Macoun, jehož vítězný gól byl velmi cenným, neboť Mýto hraje o titul.

 

Mýto podruhé za sebou padlo a čelo se mu vzdálilo. Momentálně na duo Horní Bříza - Žihle ztrací pět bodů. Horažďovice naopak poskočily na osmé místo.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Mýto
Tajný pozorovatel Mýta (na přání autora): I přes velký počet zraněných hráčů jsme jeli do Horažďovic uspět. Bohužel díky neproměněným šancím se nám to nepovedlo. Ale jak říká Jarda Jágr: "Je to sport. Příště vyhrajeme."



Sestavy


FK Horažďovice
M. Forman [-] - M. Šašek [-] , D. Macoun [-] , T. Greger [-] (90. J. Pařil [-] ) , J. Janouškovec [-] , J. Sova [-] , O. Stulík [-] , M. Šafanda [-] , A. Vachuška [-] (77. M. Boř [-] ) , T. Jůda [-] , J. Nauš [-]

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - P. Zbuzek [-] , M. Světlík [-] , O. Kříž [-] , M. Švejda [-] , M. Veverka [-] , M. Brož [-] , P. Bejček [-] , Z. Buchar [-] , J. Abrt [-] , M. Lupáč [-]

ŽK: 64. J. Sova , 78. M. Forman - 15. M. Brož , 54. O. Kříž , 64. Z. Buchar , 85. K. Hlavička . ČK: 75. O. Kříž .
Hráči zápasu: D. Macoun .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Plzák Martin - CHMELÍK Miroslav, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.