Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černá touškovská desetiminutovka rozhodla o debaklu


Branky


0

Pro Kralovice to měl být jeden z lehčích zápasů, neb se jejich sobotní soupeř z Touškova nachází na předposlední příčce. Kralovice to potvrdily a s chutí si zastřílely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lavička otevřel skóre, Bulín poté zvýšil

Již první minuty utkání napověděly, kdo bude hrát v utkání prim. Domácí tým si vytvořil velké množství šancí a hned tu v sedmé minutě proměnili v gól! Bulín zakombinoval s Martinem Chvostou, který přihrál před bránu Janu Lavičkovi, jenž si s nabídnutou šancí poradil náramně - 1:0!

 

Ve dvaatřicáté minutě to bylo již 2:0! Po rychlém protiútoku střelec první branky Jan Lavička přihrál míč za obranu Martinu Bulínovi, který střelou na zadní tyč nedal brankáři šanci.

 

Zbývající čas šance nabídl, ale žádná v brance neskončila. Poločasový výsledek - 2:0.

Touškov snížil, ale poté během deseti minut třikrát inkasoval

Hned v úvodu druhého dějství se podruhé v utkání prosadil Martin Bulín, který nadvakrát prostřelil brankáře Beneše hajícího branku Touškova - 3:0!

 

Jisřičku naděje pro Touškov vykřesal v 79. minutě Jaroslav Hauer! Hauer poslal do vápna pěkný centr a po nedorozumnění domácí obrany s brankářem Šottem propadl míč až do sítě - 3:1!

 

Hosté se ještě nestačila ani doradovat z branky a již museli lovit míč ze své sítě počtvrté. Volín vyslal pěknou přihrávkou Jana Lavičku, který si v samostatném úniku věděl rady a vrátil domácím tříbrankové vedení - 4:1!

 

V 85. minutě zvyšoval na 5:1 Martin Renč, jehož prvotní úmysl - přihrát - hostující obrana zblokovala, a tak se rozhodl pro střelu na přední tyč, z které padla pátá branka domácích Kralovic.

 

Černou touškovskou desetiminutovku ukončil Ondřej Dušička v 90. minutě, kdy zvyšoval na konečných 6:1 pro Kralovice!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Domácí fotbalista: Pro nás naprosto povinné 3 body. V naší situaci už nemáme nárok na zaváhání s týmy v tabulce nacházejícími se ve stejné části jako my. Nejlepší hráč: Martin Bulín.




Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - O. Růžek [-] , D. Hyneš [-] , M. Chvosta [-] (65. O. Dušička [-] ) , J. Lavička [-] (85. V. Ježek [-] ) , M. Řenč [-] , F. Volín [-] , M. Zeman [-] (78. M. Horyna [-] ) , J. Vlk [-] , P. Bulín [-] , M. Bulín [-]

TJ Sokol Město Touškov
M. Beneš [-] - R. Voith [-] , T. Michalides [-] (46. V. Nosek [-] ) , L. Hodek [-] , A. Šimice [-] - P. Foltýn [-] , O. Karbusický [-] , J. Huleš [-] (14. J. Anděl [-] ) , J. Hauer [-] (88. D. Vrba [-] ) , J. Kalaš [-] - M. Bouzek [-]

ŽK: 73. M. Zeman - 60. R. Voith .
Hráči zápasu: M. Bulín , J. Lavička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Duspiva Václav - ČERMÁK Vladimír, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.