Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO: Horní Bříza nadělila Pačejovu bůra


0

Pačejov v minulém utkání prohrál v Chlumčanech a chtěl si spravit chuť. V cestě mu však stála Horní Bříza, která momentálně vede tabulku společně s Žihlí. Utkání mělo jednoznačný průběh a Bříza si připsala důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chocholatý stihl za pětadvacet minut hattrick

Rozcvička před zápasem:

 

 

Utkání zahájila Bříza výborně. Už ve 3. minutě se dostal na polovině hřiště k míči A. Lavička, který si navedl míč až k velkému vápnu a tam kolmou přihrávkou mezi obránce našel P. Chocholatého, který si vychutnal domácího J. Kozlíka, přeloboval ho a míč zapadl do branky - 0:1! Bříza se tak ujala rychlého vedení.

 

V 5. minutě se po centru M. Pauknera objevil před J. Kozlíkem P. Chocholatý, ale šanci zastavil ofsajd. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat. P. Chocholatý kombinoval společně s J. Kračkem, který pak zpětnou přihrávkou vybídl ke střele A. Lavičku, ten ale branku přestřelil. V 9. minutě se do akce dostali konečně i Pačejovští, ale z jejich akce sešlo kvůli ofsajdu.

 

Ve 13. minutě házel aut S. Rous, našel přesně nohu J. Němečka, ten přesnou přihrávkou našel J. Kračka, který vystřelil na branku. Jeho střela byla zblokována pačejovským obráncem pouze na P. Chocholatého, který byl čelem od branky. Dokázal se s míčem otočit a prostřelil J. Kozlíka podruhé - 0:2!

 

Ve 14. minutě se Bříza dopustila faulu na půlce. Po rozehrávce se k míči dostal J. Ticháček, jeho střela byla zblokována obranou hostí. P. Chocholatý byl po dvou vstřelených brankách při chuti. V 18. minutě vybojoval míč na své půlce, přihrál na J. Němečka, ten posunul míč na T. Lomoze, jehož střela branku nakonec neohrozila.

 

V 19. minutě vybojoval míč J. Kraček, který potáhl míč až do vápna a tam byl faulován. Rozhodčí Schneider neváhal a ukázal na pokutový kop. K penaltě se postavil M. Macháček. Třetí branku ale nepřidal, když ho výborným zákrokem vychytal J. Kozlík. Ten se konečně dotkl míče po dvou inkasovaných brankách a podržel svůj tým, který tak stále prohrával jen o dvě branky.

 

 

Ve 24. minutě se k odraženému míči dostal J. Kubaň, ale s jeho lehkou střelou neměl L. Šimandl nejmenší problém. Z výkopu od branky získal míč V. Zavadil, přihrál M. Macháčkovi, který nacentroval do vápna, kde byl připravený P. Chocholatý, který vstřelil třetí branku Břízy. Kozlík byl znovu bez šance - 0:3! P. Chocholatý si tak během pětadvaceti minut připsal hattrick.

 

28. minuta a T. Lomoz našel P. Chocholatého, kterému se nadvakrát nepodařilo prostřelit brankáře J. Kozlíka. Bříza ve svém snažení trochu polevila, ale Pačejov se hodně trápil a šance na zkorigování výsledku nepřicházely.

 

V 31. minutě fauloval M. Štětina M. Macháčka na hranici velkého vápna. Míč získali domácí, ale míč neměli v držení dlouho, když jejich akci zastavil S. Rous výborným obranným zákrokem.

 

Přišel další faul domácích akorát na M. Pauknera. Ten rozehrál se S. Rousem, který dlouhým centrem vybídl P. Chocholatého ke skórování, ale míč se mu sklouzl z kopačky jen do autu.

 

Bříza si dovolila i kombinaci v obraně a několik minut nepůjčila domácím míč. V 39. minutě se dostali do zakončení i domácí, ale centr letěl až za branku a L. Šimandl míč jen jistil pohledem.

 

Ve 40. minutě se dostal do slibného zakončení domácí kapitán J. Hlůžek. Jeho střela mířící na branku, měla ale takovou rotaci, že Bříza asi 15 metrů od brankové čáry házela aut.

 

Bezmoc domácího týmu vyústila tvrdším faulem P. Žáka na unikajícího J. Kračka.

 

První poločas skončil pro Břízu velmi dobře, když se dostala do brzkého vedení a díky gólům P. Chocholatého do tříbrankového vedení. Pačejov se v první půli vůbec nedostal do zápasu a jen díky několika zákrokům J. Kozlíka mohl být rád, že Bříza po poločase nevedla větším rozdílem.

Druhý pokutový kop už Bříza dokázala proměnit

Druhá půle začala podobně jako první. Už ve 46. minutě se k centru do vápna dostal A. Lavička, našel P. Chocholatého, kterého vychytal J. Kozlík. Odražený míč Pačejovští odkopli pouze do autu.

 

V 47. minutě zahrával V. Zavadil standardku 20 metrů před velkým vápnem. Jeho technická střela branku nenašla a skončila vysoko nad. O dvě minuty později se podařila jedna z mála kombinací i Pačejovu. P. Polena nacentroval na hranici vápna, kde se pačejovský hráč dostal k míči. Jeho lehkou střelu mírně tečoval L. Janka, ale L. Šimandl míč bez problémů pokryl.

 

V 51. minutě se k míči na půlce dostal stále aktivní P. Chocholatý. Běžel až k vápnu, jenže se dostal do velkého úhlu, a tak přihrával pod sebe na nabíhajícího J. Němečka, kterému těsně před střelou ukopl míč domácí obránce.

 

V 57. minutě se k dobré kombinaci dostala Bříza, ale její snažení bylo ukončeno faulem P. Němečka na pačejovského obránce. V 59. minutě se ke standardce dostali domácí, ale střela šla vysoko nad branku.

 

Bříza domácí i v druhé půli přehrávala a domácí do žádných nebezpečných šancí nepouštěla. V 61. minutě vychytal J. Kozlík unikajícího M. Macháčka. Ten samý hráč se o dvě minuty později uvolnil ve vápně, nahrál na lépe postaveného V. Čermáka. Jeho střela byla zblokována, ale Bříza se stejně na míči udržela a dělala i nadále problémy domácím.

 

V 60. minutě došlo na faul domácích 20 metrů před vápnem. J. Sedlecký nadýchaným centrem našel ve vápně hlavu T. Lomoze, který hlavičkoval jen do dobře postaveného brankáře J. Kozlíka.

 

V 68. minutě J. Sedlecký vykombinoval výborně míč společně s A. Lavičkou. Ten poté krásnou přihrávkou našel V. Čermáka, který byl nakonec ve vápně faulován a pro Břízu byl nařízen druhý pokutový kop v utkání. Míč si vzal kapitán L. Janka. Postavil si míč na puntík a nekompromisní střelou pod břevno nedal J. Kozlíkovi absolutně žádnou šanci (video penalty samostatně na stránkách).

 

V 73. minutě se Pačejov dostal do šance, když J. Kubaň střílel z vápna těsně kolem tyče. V 77. minutě se do šance dostal M. Macháček, J. Kozlík jeho střelu vyboxoval jen k A. Lavičkovi, ten vystřelil, střela byla ztečovaná na roh, z něhož ohrožení už nepřišlo.

 

S postupujícím časem měli míč na kopačkách hlavně hráči Břízy. Střely M. Pauknera a P. Filipa šly mimo branku. V 88. minutě přišla kombinace z vlastní půlky, přes M. Pauknera, S. Rouse, J. Sedleckého, V. Čermáka se míč dostal až k M. Macháčkovi, a ten završil pro Břízu pověstného bůra. Ještě v úplném závěru se do zakončení dostal K. Příhoda, ale střela šla mimo branku.

 

 

Autor článku, fotek a videí: Lucie Sedláčková



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář, www.sokol.pacejov.eu: Těžko říct nějaký ohlas. Soupeř byl po všech stránkách lepší a vítězství si zasloužil.

SK Horní Bříza
Lucie Sedláčová, vedoucí týmu: Do Pačejova jsme jeli s tím, že nás nebude čekat vůbec jednoduché utkání, k tomu hřiště bylo podmáčené a měkké a to nenahrávalo naší hře. Kluci si s tím ovšem poradili výborně. Už ve 25. minutě završil hattrick P. Chocholatý. Pačejov vypadal, že byl myšlenkami mimo tento zápas. Nedařila se jim vůbec kombinace, k nebezpečnému zakončení se dostali domácí až v závěru utkání. Jak tento tým znám z předešlých zápasů, tak jsem je vůbec nepoznávala. Domácí můžou být rádi, že jim záda kryje J. Kozlík. I když dostal bůra, tak chytl jednu ze dvou penalt a měl tam několik důležitých zákroků. Jinak bychom z Pačejova odjížděli s daleko vyšším skóre. Jsou to pro nás další důležité body do tabulky. Díky zaváhání Mýta máme pětibodový náskok na třetího.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , J. Kubaň [-] , L. Plánička [-] (73. J. Fiřt [-] ) , J. Ticháček [-] , P. Pavelec [-] (46. P. Bokr [-] ) , P. Žák [-] (83. F. Sedláček [-] ) , M. Kubáň [-]

SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - J. Kraček [-] (46. V. Čermák [-] ) , P. Chocholatý [-] (57. J. Sedlecký [-] ) , L. Janka [-] , T. Lomoz [-] , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] (60. P. Filip [-] ) , M. Paukner [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] (77. K. Příhoda [-] )

ŽK: 44. P. Žák , 53. M. Štětina , 68. M. Kubáň - 20. V. Zavadil , 57. J. Němeček .
Hráči zápasu: P. Chocholatý .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - PENA Miroslav, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.