0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankové remíze přišly na řadu pokutové kopy


Branky


0

V rámci 23. kola přovítaly Křimice fotbalisty z Chlumčan. Bezbrankové utkání dospělo až do pokutových kopů, kde byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy trápila koncovka

Utkání se mělo hrát na tréninkovém hřišti, které je o poznání menší, než hlavní hřiště. Na poslední chvíli se ale přeci jen zápas odehrál na tom velkém, hlavním hřišti, kde domácí Křimice přivítaly Keramiku Chlumčany.

 

V první půli byly Chlumčany o něco málo lepším týmem, ale jejich herní převaha brankou neskončila, i když šancí bylo k vidění opravdu mnoho. Chlumčany však trápila koncovka, kdy po školáckých chybách domácí obrany nedokázaly trefit branku či jejich gólové snažení zastavil domácí brankář Hinterholzinger, který chytal ve výborné formě.

 

I domácí fotbalisté měli pár šancí, ale ani z jejich strany nebyla koncovka přesná. Proto první půle skončila nerozhodně 0:0.

Hra se vyrovnala a šancí ubylo

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, šancí na obou stranách ubylo a ty, které se vyskytly, zneškodnili buď obránci, nebo oba brankáři - hostující Štěpán Bacík a domácí postrach v zeleném Václav Hinterholzinger.

 

S přibývajícími minutami si domácí se svým zkušeným kádrem ohlídali bezbrankový stav a body tak musely rozdělit penalty. Podle jednoho z hostujících fotbalistů naprosto zbytečné pozápasové zdržování žíznivých hráčů a trenérů.

 

Střídající Fleissig rozhodl o bonusovém bodu pro Chlumčany

Hned v první sérii si počkal lišák Bacík na pokutový kop tahouna Křimických – Bezdičku – a v souboji generací obstál. Penaltový „mág“ Tomáš Fleissig tak již v této sérii rozhodl o vítězství a dvou bodech pro Chlumčany, protože všichni další exekutoři penalt se nemýlili.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany
Jan Roubíček, TJ Keramika Chlumčany: Před utkáním bychom dva body brali, ale vzhledem k průběhu, to vnímáme jako ztrátu. Domácí jsou s bodem asi spokojeni, možná však doufali, že penaltový rozstřel ovládnou oni.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - M. Škoda [-] , V. Bezdička [-] , J. Zapoměl [-] , P. Dobrý [-] , J. Kovačič [-] , T. Čechura [-] , V. Kuneš [-] (52. M. Zach [-] ) , J. Dytrt [-] (74. R. Vyleta [-] ) , F. Šváb [-] , J. Novák [-]

TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] (52. T. Fleissig [-] ) , L. Milota [-] - J. Roubíček [-] (73. L. Nohava [-] ) , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlíček [-] , J. Havlík [-] - V. Dušek [-]

ŽK: 16. J. Zapoměl .
Hráči zápasu: F. Šváb - L. Milota .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pressl Václav - PETRŽELKA František, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.