2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 15:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovicím se podařilo ve druhém poločase otočit skóre


Branky


0

Oba trenéři museli před utkáním udělat několik změn, ale na hře obou týmů to vidět nebylo. Atraktivní duel plný šancí a obratu ve skóre si musel užít každý divák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čára vstřelil gól do šatny

Domácí trenér byl nucen udělat několik změn, kvůli absencím a trochu pozměnil styl hry. Ani Kdyňští nebyli v té TOP sestavě a museli si do Žichovic přivést pár tváří z B týmu.

 

To se mohlo vyplatit hned v úvodu, kdy Špírek mohl otevřít skóre, ale tváří v tvář brankáři minul tři tyče. 

 

Převaha domácích gradovala, ale v koncovce byli Žichovičtí nepřesní. Obrovskou příležitost měl Šimáček, ale trefil pouze břevno.

 

A potvrdilo se opět známé nepsané pravidlo nedáš, dostaneš. Z první větší šance šli totiž hosté do vedení. Pohotově zakončoval Michal Čára, a otevřel tak skóre sobotního duelu - 0:1!

 

Linhart otočil skóre

Po důrazné poločasové domluvě byli domácí aktivnější a důraznější. Dlouho však nechávali vyniknout hostujícího brankáře. Ten se zaskvěl při hlavičkách Šimáčka a Frýzka či při střele Prchlíka.

 

Ani Kdyňští nezaháleli, ale jejich koncovka byla nepřesná. Změnu skóre přineslo až posunutí nejlepšího hráče zápasu Roberta Beneše do útoku. Hned z první akce na novém postu přesně našel Linharta, který ve skluzu vyrovnal na 1:1! To se psala 66. minuta.

 

Beneš byl na hrotu znát i nadále a v sobotu byl rozdílovým hráčem právě on. Vítězný gól zařídil kanonýr Martin Linhart osm minut před koncem, kdy pohotově tečoval střelu Prchlíka, a připsal si tak druhý zásah v utkání.

 

V závěru utkání měla Kdyně obrovskou šanci na vyrovnání, které zastavil včasným vyběhnutím brankář Landa a domácí tři body uhájili.

 

 

Část reportu použita z webu TJ Žichovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
WEB TJ Žichovice, tj.zichovice.cz: Ve druhém domácím zápase v řadě jsme přivítali soupeře ze Kdyně. Trenér byl nucen udělat v sestavě několik změn a do hry jsme se snažili vložit více kreativity a kombinace. Ale především v prvním poločase to občas bylo na úkor bojovnosti a přímočarosti. Po poločase jsme se vrátili k jednoduchému fotbalu, který nám dosud přinášel úspěchy, a zaslouženě zápas otočili.

SK Kdyně 1920, z.s.
Martin Trumpeš, hráč: Hráli jsme dobře, první půlka byla vyrovnaná, podařilo se nám vstřelit gól, ale pomezní nás nechtěl moc pustit ke hře a někdy mávl nesmyslné ofsajdy. Druhou půlku už nás začali tlačit, nakopávali míče na vysoké hráče vpředu, měli větší hlad po vítězství, ale dle mého názoru to byl remízový zápas, jen jim se podařilo dát nám gól ke konci utkání.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Landa [-] - D. Staněk [-] , M. Linhart [-] , M. Špírek [-] (90. L. Stulík [-] ) , R. Beneš [-] , J. Frýzek [-] , M. Prchlík [-] (88. P. Janda [-] ) , L. Černý [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

SK Kdyně 1920, z.s.
V. Horáček [-] - M. Miklič [-] (73. V. Trumpeš [-] ) , L. Výškrabka [-] , L. Drmola [-] (81. M. Kratochvíl [-] ) , M. Trumpeš [-] , K. Forst [-] , T. Dufek [-] , T. Pergl [-] , M. Čára [-] , M. Džugan [-] , J. Šmejkal [-]

ŽK: 85. M. Linhart - 65. J. Šmejkal , 79. M. Trumpeš .
Hráči zápasu: M. Linhart .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - LIŠKUTÍN Antonín, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.