5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tlučná opět padla, tentokrát 5:0 v Tlumačově


Branky


0

Tlumačov se vyhřívá na krásné čtvrté pozici, ale dotírá na něj hned několik týmů. Tři body proti beznadějně poslední Tlučné byly tedy povinností.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frček otevřel skóre, to bylo však v prvním dějství vše

Utkání se pro hostujícího outsidera z Tlučné nevyvíjelo zle. Každý čekal gólový příděl z kopaček domácích fotbalistů, ale Tlučná čtvrtému celku tabulky statně vzdorovala.

 

Tlumačov byl sice lepším týmem, byl častěji na míči, ale bez gólového efektu. Zřídkakdy se podařilo zaútočit také Tlučné. Ani ta ale branku vstřelit nedokázala.

 

Skóre se poprvé pohnulo ve třiadvacáté minutě. Domácí Zdeněk Bláha vyslal krásný centr na hlavu Michala Frčka, který nekompromisně poslal Tlumačov do vedení - 1:0!

 

To bylo ale v prvním poločase vše. Diváci viděli sice mnoho šancí, ale pouze jen jeden gól. Více branek padlo až v poločase druhém.

Druhý gól Tlučnou poslal do kolen, ta inkasovala poté ještě třikrát

Druhá polovina začala tak, jak se první odvíjela. Domácí byli častěji na míči a vytvářeli si i slibné šance. Druhý, uklidňující, gól však ne a ne přijít.

 

A tak se po hodině hry dostala k míči dvojice František Copák - Martin Wolf. Po pěkné kombinaci, která vedla od středu hřiště zakončoval první jmenovaný a zvýšil vedení Startu na 2:0!

 

Druhá branka hostující Tlučnou srazila do kolen a fyzicky slabší hostující fotbalisté domácím už nestačili. V 67. minutě totiž Radek Šindelář zvýšil po rohovém kopu hlavou na 3:0! Dobře zahranou standardkou se blýskl střelec druhé branky Fr. Copák.

 

Deset minut nato zvyšoval Michal Tesař již na 4:0, a když sedm minut před koncem vyslal Martin Wolf krásnou střelu, která se zastavila až v síti, tak bylo v Tlumačově hotovo. Domácí potvrdili povinné tři body a zaslouženě zvítězili 5:0



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
František Copák, hráč: Tlučná, i přesto, že je poslední, tak u nás předváděla pěkný, kombinační fotbal a chvilkami byla i lepší, ale pak jsme konečně začali hrát podrželi jsme balón a vstřelili konečně branky a získali povinné tři body.




Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , M. Tesař [-] - L. Leitl [-] (68. T. Řezníček [-] ) , M. Wolf [-] , F. Copák [-] (68. J. Forst [-] ) , Z. Bláha [-] - M. Frček [-] (73. O. Polák [-] ) - J. Podestát [-] , J. Šmirkl [-] (14. J. Šot [-] )

TJ Tlučná
F. Kabát [-] - T. Škubal [-] , S. Škoda [-] , M. Škoda [-] , O. Šafránek [-] , J. Saitz [-] , F. Paum [-] , M. Kouřil [-] , M. Kouřil [-] (81. R. Štěpán [-] ) , T. Keramidas [-] , T. Žďárský [-] (60. J. Tomášek [-] )

ŽK: 49. M. Tesař , 54. F. Copák - 61. T. Keramidas .
Hráči zápasu: R. Šindelář , M. Frček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Koura Radim - MAZÁN Jan, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.