Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně vyprovodila Touškov šesti brankami


Branky


0

Kdyňští fotbalisté se trápí s koncovkou. V jarních duelech vstřelili pouze tři branky a dvě utkání dotáhli do pokutových kopů. Touškovští branky sice střílí ve velkém, ale také hodně inkasují. V tomto duelu ale chtěli navázat na překvapivé vítězství 3:2 po pokutových kopech nad favoritem z Mýta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čára brzy otevřel skóre, vzápětí dal druhou branku

Snový začátek měla domácí Kdyně proti předposlednímu Touškovu. Již ve druhé minutě se totiž domácí fotbalisté radovali z branky, o kterou se postaral Michal Čára a bylo to 1:0!

 

V minutě třinácté se do míče opřel opět Michal Čára a stejně jako v první případě, tak i jeho druhá střela skončila za zády brankáře Beneše – 2:0! Světe div se, ale pro Kdyni to bylo poprvé, kdy na jaře dala více jak jednu branku!

 

 

A střelecká aktivita domácího celku pokračovala. Ve 40. minutě potřetí rozvlnil síť Tomáš Pergl, kterého krásnou přihrávkou našel Pavel Dědek. Pergl si v samostatném průniku položil brankáře a do prázdné brány zvýšil na 3:0.

 

První poločas byl více méně v režii domácího celku, který byl aktivnější, ale ani Touškov moc nezaostával. Pár šancí měl, a dokonce nastřelil i tyč. Na každý pád branku nevstřelil.

Hamor uviděl červenou kartu, jeho spoluhráči pak přidali další tři branky

Jasný cíl měli Kdyňští vytyčený do druhého poločasu – hlavně neudělal zbytečnou chybu a nezdramatizovat zápas.

 

To nakonec splnili, ale úvod druhé půle byl ze strany domácích nervózní a pasivní. Po hodině hry se navíc nechal hloupě vyloučit Hamor a Touškov ucítil šanci se zápasem něco udělat.

 

V 73. minutě ale všechny přítomné uklidnil nejmladší muž na hřišti Martin Trumpeš, když utnul hostující snažení a zvýšil na 4:0.

 

O tři minuty později zvýšil na 5:0 svou druhou brankou v utkání Tomáš Pergl a zdálo se být hotovo.

 

V posledních vteřinách hry se ale domácí radovali ještě jednou. Druhou branku v utkání také vstřelil Martin Trumpeš a upravil skóre na konečných 6:0!



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
WEB SK Kdyně 1920, www.fotbalkdyne.cz: Pozitivní je, že se konečně začali trefovat právě ti hráči, kteří se do střeleckých příležitostí dostávají nejčastěji. Věřím, že na dobrý výkon navážeme i v příštím zápase, kdy odjíždíme na horkou půdu do Žichovic.




Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - M. Trumpeš [-] , M. Janeček [-] (16. P. Dědek [-] ) , K. Forst [-] , T. Dufek [-] , T. Pergl [-] (77. M. Miklič [-] ) , M. Čára [-] , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , D. Hula [-] (85. M. Kratochvíl [-] ) , J. Šmejkal [-]

TJ Sokol Město Touškov
M. Beneš [-] - J. Popelka [-] , M. Šiml [-] , L. Hodek [-] , A. Šimice [-] - J. Kalaš [-] , A. Mezera [-] (26. J. Huleš [-] ) , P. Foltýn [-] (80. A. Jánek [-] ) - J. Anděl [-] , D. Vrba [-] - T. Michalides [-] (77. P. Vyšata [-] )

ŽK: 60. D. Vrba , 71. J. Anděl , 72. J. Popelka . ČK: 60. K. Hamor .
Hráči zápasu: M. Trumpeš , M. Čára .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Říha Zdeněk - BÍNA Roman, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.