Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomučtí smázli Horažďovice ve druhém poločase


Branky


0

Vyrovnané utkání se čekalo v Nepomuku, kam přijely Horažďovice. Ty však přijely do Nepomuku s početnou marodkou a krok s domácími držely pouze v prvním poločase...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrající brankář nádhernou střelou vyrovnal

Začátek zápasu patřil jednoznačně domácím, když hned v úvodu Vosyka z malého vápna přestřelil bránu. Tlak ze strany domácích pokračoval a pálení šancí také.

 

Hosté se do větších příležitostí nedostávali, chyběla finální přihrávka, a tak do vedení šli domácí. Z rychlého protiútoku tři na jednoho předložil Vosyka balón před prázdnou bránu Zajícovi a ten otevřel skóre zápasu - 1:0!

 

Netrvalo dlouho a hrající brankář Daniel Macoun předvedl nádherné uvolnění z levé strany do středu hřiště a nechytatelnou střelou srovnal vývoj utkání - 1:1! Domácí brankář Baroch se za míčem stačil pouze otočit.

 

Nepomučtí měli v první polovině jednoznačně navrch, ale chyběl klid v zakončení, a tak se šlo do kabin za stavu nerozhodného stavu 1:1.

Gólostroj z kopaček domácích rozhodl o vítězi

Druhý poločas měl na začátku v režii opět Nepomuk. Hned ve 49. minutě si centr z levé strany našel neomylný Marek Baran a domácí šli opět do vedení - 2:1

 

Na 3:1 pro domácí zvyšoval v pětapadesáté minutě Pavel Kalabza, který se skvěle zorientoval v pokutovém území Horažďovic a poslal míč za záda Rybára.

 

Hostující tým oslabený o několik hráčů postupem času ztrácel na výkonnosti. Domácí se dostávali čím dál, tím více do rychlých protiútoků. Z jednoho takového v 62. minutě nejdříve vytěžili pouze rohový kop, který si následně našel hrající trenér Josef Viktora a zvyšoval už na 4:1 pro domácí.  

 

Již o tři minuty později, opět po rychlém protiútoku, Nepomuk zvýšil na konečných 5:1 a zasloužil se o to Josef Kalabza.

 

V 74. Minutě zamířil do sprch hostující Tomáš Jůda, který uviděl po druhé žluté kartě kartu červené barvy. 

 

V závěrečných minutách si Nepomuk vytvořil ještě pár příležitostí, ale jak zápas začal, tak skončil, žádnou z nich už se jim nepodařilo využít.

 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Pavel Kalabza, hráč: Zápas ovlivnila marodka hostů, a i přes to se odehrál ve vysokém tempu. V závěru hostům chyběla šťáva a také tomu odpovídá výsledek utkání.




Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Březák [-] , J. Viktora [-] , P. Kalabza [-] (65. J. Rous [-] ) , J. Kalabza [-] (89. P. Panc [-] ) , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] (69. J. Ticháček [-] ) , M. Baran [-] (78. J. Slach [-] ) , P. Váňa [-] , T. Voráček [-]

FK Horažďovice
J. Rybár [-] - M. Forman [-] , J. Štěch [-] , M. Boř [-] , J. Sova [-] , O. Stulík [-] , M. Šafanda [-] (69. J. Pařil [-] ) , A. Vachuška [-] , T. Jůda [-] , J. Nauš [-] , D. Macoun [-]

ŽK: 54. M. Březák , 84. J. Ticháček - 41. T. Jůda . ČK: 74. T. Jůda .
Hráči zápasu: P. Kalabza , J. Kozák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Lukáš - DOKSANSKÝ Tomáš, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.