2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kraček s Čermákem rozhodli o vítězství domácí Horní Břízy, která se posunula na čelo


Branky


0

Neoblíbený soupeř čekal na Horní Břízu. Na její hřiště totiž přijel Mochtín, který na podzim bral všechny body za těsnou výhru 3:2. Bříza měla svému soupeři co vracet. Motivací jí mohla být porážka vedoucí Žihle v Žichovicích...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kraček dostal domácí Břízu do vedení

Už v první minutě zahrával Mochtín rohový kop. Mochtínští se dostali do vyložené šance, ale tu nakonec zastavilo pouze břevno. Míč se poté odrazil zpět do hřiště, kde se k němu dostal M. Paukner a odkopl pryč.

 

Ve třetí minutě zahrávala roh i Bříza, ale centr M. Macháčka brankář Kodeš chytil. V 6. minutě se k míči dostal kapitán Cihlář. Na branku vyslal pouze slabou střelu, kterou L. Šimandl v pohodě chytil. Po rychlém výkopu se dostal před branku soupeře M. Macháček. Jeho střela skončila vysoko nad. V 9. minutě se Čeleda dostal k míči a odcentroval do vápna, kde musel míč odvracet před dotírajícím útočníkem S. Rous.

 

Ve 12. minutě se na polovině hřiště dostal k míči A. Lavička, který našel krásnou kolmicí mezi obránce J. Kračka a ten střelou bodlem prostřelil brankáře Kodeše. Bříza se poměrně brzy dostala do vedení 1:0.

 

Vstřelená branka domácí nakopla a mochtínské fotbalisty k žádným vyloženým šancím nepouštěla. V 16. minutě M. Macháček nacentroval do vápna, P. Chocholatý hlavičkoval jen těsně mimo branku.

 

Ve 20. minutě Bříza zakombinovala, A. Lavička na polovině hřiště přihrával V. Čermákovi a ten na J. Kračka. J. Kraček vystřelil z hranice velkého vápna, ale jeho střela byla zblokována na roh. Roh zahrával M. Macháček, jeho centr Kodeš chytil. Ten míč rozehrál, ale míče se rychle zmocnili domácí. J. Kraček ale o míč brzy přišel, když jeho nepřesná přihrávka zamířila do autu.

 

Až ve 25. minutě se Mochtín dostal ke střele. Těsně za polovinou hřiště se Žiak položil do míče, střela letěla vysoko nad branku. Na druhé straně vychytal Kodeš V. Čermáka.

 

31. minuta a Žiak si z poloviny hřiště navedl míč až k velkému vápnu a vystřelil lehkou střelu, se kterou L. Šimandl neměl žádný problém. Ve 35. minutě se Mochtín dostal do tlaku. Míč nakonec ukořistil V. Čermák, který nahrál do lajny na M. Pauknera, ten nacentroval do branky, ale míč byl zblokován na roh. Mochtín se po rychlém výkopu dostal do rychlého úniku, ale ohrožení branky z toho nakonec nebylo.

 

Další šanci vybojoval M. Macháček, který potáhl míč až k velkému vápnu, dal míč pod sebe na V. Čermáka. Ten si všiml ještě lépe postaveného J. Němečka, který vystřelil tvrdou střelu jen do brankáře.

 

V 38. minutě se 5 metrů před vápnem po faulu A. Lavičky dostal Mochtín ke standardce. K míči se postavil Smolík a jeho přímá střela šla jen těsně nad břevno.

 

Ve 44. minutě se dostala před koncem poločasu ještě Bříza ke standardce po faulu na J. Němečka. S. Rous nacentroval z půlky hřiště až do vápna, ale obrana Mochtína míč odvrátila pryč. Bříza tak po prvním poločase držela těsné vedení 1:0. 

Čermák uklidnil všechny přítomné druhou brankou do sítě Mochtína

47. minuta a Žiak přešel před vápnem přes tři domácí hráče, ale ve finální fázi si míč ukopl. Rychlý přesun na polovinu Mochtína. K míči se dostal V. Čermák a jeho střela jen těsně minula branku.

 

V 51. minutě se ke střele dostal M. Macháček, ale mířil jen nad. O tři minuty později krásně kombinovali M. Macháček s A. Lavičkou na polovině hřiště, následná zblokovaná střela se dostala na kopačku k J. Němečkovi, ten ostrou střelou nastřelil brankovou konstrukci. Míč se odrazil zpět do hřiště, kde se dostal k T. Lomozovi. Tomu se ale střela nepovedla.

 

V 63. minutě zahrával Mochtín 3 auty hned po sobě. Všechny tři až do vápna házel Dolejš. Bříza všechny ubránila. K dalším střelám se v následujících minutách dostali za domácí M. Macháček, V. Čermák a S. Rous. Brankář tyto střely pokryl.

 

V 72. minutě se V. Čermák dostal do vápna a jeho střela byla zblokována na roh. M. Macháček nacentroval do vápna, přímo na kopačku V. Čermáka a jeho střela doprostřed branky byla gólová - 2:0! Díky druhé brance se domácí hráči uklidnili.

 

V 83. minutě se Mochtín ještě osmělil a Dolejš jen vyzkoušel pozornost L. Šimandla. Bříza se ještě do šance dostala, ale míč branku už nenašel.

 

Pro Břízu to byli důležité tři body do tabulky. Žihle prohrála v Žichovicích 0:2 a v nedělním zápase nestačilo Mýto na domácím hřišti na Kralovice.

 

 

 

Za report a foto děkujeme Lucii Sedláčkové.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí mužstva: A tým na domácím hřišti přivítal neoblíbený Mochtín. Na podzim jsme s tímto soupeřem prohráli. V tomto utkání jsme však zvítězili. Po 23. kole jsme s 50 body na prvním místě, jen o skóre za námi je Žihle a o dva body zpět Mýto. Do konce zbývá ještě 7 zápasů a ve hře je 21 bodů.

TJ Sokol Mochtín
WEB TJ Sokol Mochtín, www.tjmochtin.cz: Mochtín odehrál s třetím týmem tabulky naprosto vyrovnanou partii v 1. poločase, kdy měl velkou šanci na skórování Jakub Bejvl hned ve 3.minutě (trefil hlavičkou břevno domácí brány) a jeho spoluhráči i další gólové příležitosti. Bohužel, skórovat se podařilo jen domácím, a to ve 12.minutě Kračkem, který rychlou akci zakončil střelou pod břevno. Po poločasové přestávce ale hosté slevili ze svého výkonu, domácí získali převahu, kterou vyjádřili druhým gólem v 72. minutě střídajícím Čermákem. Další střely zablokovala mochtínská obrana, nebo je pochytal gólman Petr Kodeš. V H. Bříze ztratil Mochtín nejen body, ale i Petra Švátoru, který se nechal v závěru utkání zbytečně vyloučit po 2 ŽK.



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - J. Kraček [-] , P. Chocholatý [-] (17. V. Čermák [-] ) , L. Janka [-] , T. Lomoz [-] (68. J. Sedlecký [-] ) , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] (79. P. Filip [-] ) , M. Paukner [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] (89. K. Příhoda [-] )

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] , P. Švátora [-] , J. Cihlář [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-] (68. T. Velek [-] )

ŽK: 44. P. Švátora , 55. Z. Novák , 76. Z. Smolík . ČK: 87. P. Švátora .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Liškutín Antonín - SCHNEIDER Josef, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.