2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 15:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle po dvou kolech znovu padla! Tentokrát 2:0 na půdě Žichovic


Branky


0

Domácí Žichovice v uplynulých dvou kolech dokázaly zvítězit až na penalty. To Žihle se po blamáži v Pačejově vrátila na vítěznou vlnu. Svůj dobrý výkon ze zápasu s Kdyní však potvrdit nedokázala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimáček ve své druhé šanci otevřel skóre

Navzdory nepříznivému počasí, které v Žichovicích panovalo, byl trávník výborně připraven. Úvod zápasu byl z obou stran velmi opatrný, ale postupem času si oba celky vytvářely šance. Více jich však měly trochu překvapivě domácí Žichovice.

 

Hosté vsázeli na nakopávané balóny za obranu na útočníky, které si domácí obrana výborně pokrývala a nedala jim téměř žádnou šanci dostat se do brankové příležitosti.

 

Domácí Šimáček na druhé straně stál dvakrát tváří v tvář brankáři Bláhovi. Ten byl v prvním případě úspěšnější, ale v tom druhém už na střelu Jiřího Šimáčka nestačil – 1:0! Krásnou asistencí se zaskvěl Linhart.

 

V postupujícím čase těsně minul Linhart a vzápětí Bálek. Do kabin tedy šli domácí s jednobrankovým náskokem. 

Beneš čtvrt hodiny před koncem vstřelil uklidňující gól

Domácí vsadili v druhém poločase na defenzivní pojetí hry a na rychlé protiútoky. Změna stylu hry dělala Žihli velké potíže a často faulovala.

 

Nebezpečné střely vyslali Linhart s Bálkem, ale ani tentokrát se jim změnit skóre nepodařilo.

 

Žihle se tradičně trápila s koncovkou a lekci z produktivity jí zasadil v 76. minutě Robert Beneš, který se vyhnul ofsajdové pasti a tvrdou střelou zvýšil na konečných 2:0!

 

Žichovice tedy oplatily Žihli podzimní porážku, a tak bilance mezi soupeři je vyrovnaná, jak na body, tak na skóre.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
WEB TJ Žichovice, tj.zichovice.cz: V dalším domácím zápase jsme za nepříznivého počasí, ale na skvěle připraveném trávníku, přivítali vedoucí tým soutěže ze Žihle. Ten u nás nepotvrdil roli favorita hlavně proto, že jsme mu k tomu nedali možnost. Disciplinovaným výkonem a maximálním nasazením jsme si výhru jednoznačně zasloužili. Titul nejlepšího hráče zápasu potvrdil Pavel Janda, který ve třech posledních zápasech, ve kterých nastoupil, neinkasoval.




Sestavy


TJ Žichovice
P. Janda [-] - P. Bálek [-] , J. Beneš [-] , O. Musil [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (67. M. Špírek [-] ) , R. Beneš [-] (90. J. Landa [-] ) , L. Černý [-] , R. Šiška [-] (52. M. Prchlík [-] ) , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Růžička [-] , M. Romanovskyy [-] , J. Masopust [-] , L. Rázek [-] , J. Nový [-] , T. Krofta [-] , M. Kaľata [-] , Z. Vukliševič [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-]

ŽK: 74. R. Beneš , 88. J. Šimáček - 57. J. Masopust , 66. M. Romanovskyy .
Hráči zápasu: P. Janda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Homr Michal - VALENTA Martin, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.