Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bříza nadělila Tlučné bůra


0

Horní Bříza vstupovala do utkání s jediným cílem, získat proti poslednímu týmu tabulky Tlučné tři body. Už od počátečních minut byla Bříza jasně lepším týmem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové hody

Ve 3. minutě se na polovině hřiště dostal J. Němeček k míči a prošel s ním až do velkého vápna. Tam mu míč od nohy ukopl obránce do autu. Centr z rohu propadl až k P. Chocholatému, ten však vyslal na brankáře Kabáta jen lehkou střelu.

 

V 5. minutě fauloval M. Paukner Šafránka. Domácí standardní situaci zahodili, když míč zblokovala zeď.

 

V 8. minutě se do slibné šance dostal P. Chocholatý. Dostal míč za obranu, brankář Kabát vyběhl na úroveň velkého vápna a míč netrefil. P. Chocholatý měl před sebou odkrytou prázdnou branku, ale míč si ukopl, a tak Kabát mohl odkopávat od branky.

 

12. minuta a Bříza zahrávala rohový kop. Centr do vápna vyboxoval brankář pouze na roh. Roh zahrával V. Čermák. Jeho centr odhlavičkoval Paum a znovu na roh. Centr odvrátili domácí jen k A. Lavičkovi, ale jeho zpětný centr do vápna skončil mimo hřiště.

 

V 17. minutě faulovali hosté domácího Černého. Míč se rychle dostal na kopačky J. Sedleckého, který se na polovině hřiště ukopl a vypadalo to, že neudrží stabilitu. Nakonec se povedlo udržet stabilitu a napodruhé už míč dostal pod kontrolu a povedlo se mu vyslat kolmou přihrávkou za obranu na V. Čermáka. Ten šel sám na Kabáta, jeho střela mu moc nevyšla, ale míč se díky rotaci se štěstím dostal přes brankáře až do branky a Bříza vedla 0:1!

 

O minutu později se k míči dostal Paum, díky chybě V. Zavadila. Paum tak mohl jít sám na brankáře. Díky rychlému návratu M. Pauknera se Paum ve velkém vápně k nebezpečnému zakončení nedostal.

 

Ve 23. minutě zahrávala Bříza roh. M. Macháček zahrával centr do vápna. Ten Tlučná odvrátila. K míči se dostal na hranici velkého vápna M. Paukner, kterého obránce domácích fauloval. Ke standardní situaci se postavil J. Sedlecký. Ten krásnou technickou střelou přes zeď na přední tyč nedal domácímu brankáři šanci - 0:2

 

Po rozehrávce se Tlučná dostala k míči a pronikla až k velkému vápnu hostí, kde ale fauloval J. Němeček. Centr do vápna musel odvracet S. Rous a založil tak rychlý protiútok. Před vápnem byl faulován V. Čermák. Střela J. Sedleckého ze standardky šla ale vysoko nad.

 

Ve 27. minutě dostal přesnou přihrávku mezi domácí obránce M. Macháček. Ten šel sám na brankáře a dokázal vstřelil třetí branku Břízy 0:3!

 

Bříza si vytvářela šance. Během několika minut se dostal do dvou pěkných šancí S. Rous, jeho střely ale branku minuly.

 

Ve 38. minutě se k míči dostal Paum, přešel přes tři hráče, ale střela šla daleko od tyče.

 

Ve 42. minutě byl na polovině hřiště faulován V. Zavadil. Centr mířil přímo na kopačky J. Němečka. Ten se ve vápně zorientoval a nekompromisní střelou, která se otřela zvýšil na 0:4! Brankář Kabát se za míčem jen otočil. 

 

První poločas skončil pro Břízu jednoznačným rozdílem 4:0 a Tlučnou k šancím a vyloženému ohrožení branky téměř nepustila.

Agilní Paum vstřelil čestný úspěch

Druhá půle začala s míčem na kopačkách Bříza, ta Tlučné první tři minuty míč nepůjčila. Bříza poté o míč přišla. K míči se dostal Paum, ale jeho lehkou střelu v klidu pokryl Filip.

 

V 50. minutě P. Chocholatý dloubáčkem vybídl V. Čermáka ke skórování, ale k míči se nakonec dostal dříve brankář Kabát. Po výkopu se k míči dostal Žďárský, ale střela šla mezi tyče na připraveného Filipa.

 

V 53. minutě fauloval 20 metrů před velkým vápnem J. Kraček. K míči se postavil Paum. Střela šla vysoko nad.

 

Hlavně břízští hráči si vytvářeli šance. Jmenovitě T. Lomoz, M. Paukner nebo J. Němeček. Jejich střely mířily mimo branku.

 

Druhá půle moc fotbalové krásy nepřinesla – ve zkratce Nuda v Brně (podle názvu filmu).

 

V 71. minutě M. Paukner přešel přes tři hráče a stačil ještě odcentrovat na M. Vrlu, který ale míč netrefil. Poté se do šance dostal J. Němeček, jeho střelu brankář vytáhl. Míč se dostal znovu na kopačky hornobřízského V. Čermáka, ten ve skluzu míč trefil, ale brankář Kabát neměl problém míč ukrýt do rukavic.

 

V 74. minutě se Bříza znovu dostala k míči. T. Lomoz dokázal odcentrovat míč do vápna, ten propadl až na zadní tyč, kde už stál připravený P. Chocholatý a ten se štěstím dostal míč za Kabátova záda - 0:5!

 

78. minuta a kombinace M. Macháček, T. Lomoz a K. Příhoda branku nepřinesla. Přišel rychlý protiútok Tlučné. M. Škoda se dostal až do velkého vápna, ale nastřelil pouze tyč. Míč se odrazil zpět do hřiště, kde z druhé vlny nabíhal Polák. Jeho střela byla zblokovaná a míč odkopnut do bezpečné vzdálenosti od branky.

 

V 79. minutě zahrávala Bříza roh. M. Macháček zahrával centr do vápna. Tam se dostal míč na kopačku kapitána Šafránka, který dlouhým odkopem osvobodil domácí.

 

V 84. minutě se mohli z čestného gólu radovat domácí hráči. Žďárský atakoval A. Lavičku, ten ztratil míč. Míče se zmocnil Paum, který dokázal přelobovat vybíhajícího Filipa - 1:5!

 

Zápas už se poslední minuty dohrával a žádnou další branku nepřinesl.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí týmu: Odjížděli jsme do Tlučné s jediným cílem - získat tři body a to se nám podařilo, i když výkon nebyl ideální. V 17. minutě jsme vstřelili úvodní branku, uklidnili jsme se a soupeře jsme během zápasu téměř k ničemu nepustili, až v úplném závěru, kdy se soupeři podařilo vstřelit branku.



Sestavy


TJ Tlučná
F. Kabát [-] - S. Škoda [-] (31. R. Štěpán [-] ) , O. Šafránek [-] , S. Polák [-] (84. O. Vivseanco [-] ) , F. Paum [-] , M. Kouřil [-] , T. Žďárský [-] , D. Černý [-] (63. R. Novák [-] ) , D. Procházka [-] (46. M. Kouřil [-] ) , M. Škoda [-] , J. Saitz [-]

SK Horní Bříza
P. Filip [-] - J. Sedlecký [-] (66. M. Vrla [-] ) , J. Kraček [-] , V. Čermák [-] , S. Rous [-] , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] (87. Z. Netáhlo [-] ) , M. Paukner [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] (46. T. Lomoz [-] ) , P. Chocholatý [-] (76. K. Příhoda [-] )

ŽK: 50. M. Kouřil , 57. O. Šafránek , 79. S. Polák .
Hráči zápasu: J. Němeček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kulhánek Milan - KOHOUT Miroslav, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.