0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Oba týmy v defenzivě nechybovaly, rozhodly tak až penalty


Branky


0

K dalšímu utkání Horní Bříza zajížděla na hřiště Kralovic. Ty v předchozích třech zápasech nezískaly ani bod a bylo jasné, že v tomto utkání to budou chtít konečně prolomit. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerovný terén snižoval hráčům fotbalovost

Už ve druhé minutě se domácí hráči dostali k míči. Nákop před branku a střela z první šla ale mimo.

 

V 5.minutě byl faulován J. Kraček. K míči se postavil J. Sedlecký, který centroval před branku na Čermáka, ale ten se neprosadil. Míč odkopli Kralovičtí, ten se dostal pouze na kopačku hostujícího Kračka, jehož následný centr byl bohužel pro Břízu přetažený a žádné hráče nenašel. 

 

V dalších minutách se oba týmy snažily o prosazení před brankou soupeře, ale žádná ze střel se neujala. 

 

Terén zrovna na fotbalovosti hráčů nepřidal, těm na nerovnostech uskakoval míč a kombinace také nebyla z nejlepších, hlavně v první půli. To vyhovovalo hlavně domácím Kralovicím. 

 

Ve 30. minutě se k míči dostal J. Sedlecký našel přesně V. Čermáka, ale jeho střela byla zblokována. 

 

Ve 33. minutě se neujal ani lob aktivního Kračka, který jen těsně minul horní tyč. 

 

Vzápětí Paukner dostal levačkou míč do vápna, kde se k hlavičce dostal P. Chocholatý, jenže hlavičkoval pouze do brankáře. 

 

Ve 45. minutě byl faulován Čermák, L. Janka nacentroval do vápna, kde míč odhlavičkoval domácí stoper na roh. Ten se však Bříze nepovedl a byl z toho rychlý brejk, který nakonec hosté zmařili a odkopli míč do bezpečí. 

 

První půle skončila bez branek. Domácí byli pro Horní Břízu v prvním poločase vyrovnaným soupeřem.

 

Šancí plno, gól žádný

Do druhé půli vstoupili lépe hráči Horní Břízy a pomalu začali přebírat otěže zápasu, i když Kralovice si nějaké šance dokázali také připravit.  

V 52. minutě si na půlce přebral míč V. Zavadil, který nahrál na V. Čermáka, ten posunul na P. Chocholatého, jehož střela našla pouze náruč brankáře. 

 

V 57. minutě se dostaly Kralovice ke standardní situaci, ale obrana Břízy si centr pohlídala. 

 

V 63. minutě byl očividně faulován na půlce Chocholatý, ale rozhodčí nechal nepochopitelně výhodu Kralovicím. Ty se dostaly k míči a hostující brankář Lakatos odvracel na roh. Kralovický roh se otřel o břevno a spadl do hřiště, kde ho odkopl S. Rous. 

 

V 66. minutě byl faulován za žlutou kartu Paukner na polovině hřiště. Míč si postavil Rous, vyslal centr do vápna, kde se k němu dostal A. Lavička, ale jeho pokus skončil pouze na brankáři Bodurkovi. 

 

S přibývajícím časem kralovičtí hráči přidávali na důraznosti a z jejich strany přibývalo faulů.  Jeden z těch ostřejších faulů okusil J. Neměček. Bříza přidávala na tempu, zatímco domácím síly spíše ubývaly.  

 

V 74. minutě se dostal k míči T. Lomoz. Společně s ním šli na branku J. Neměček a V. Čermák na dva kralovické hráče, jenže Lomozův centr se nepovedl a byl odvrácen na roh. 

 

V 75. minutě se k míči dostal kapitán R. Šimice, jeho střela však byla zblokována na roh. Ten zahrával J. Kraček, který našel hlavu Šimiceho, ale jeho hlavička letěla jen těsně mimo branku. 

 

V posledních patnácti minutách byla hra nahoru a dolů. V 88. minutě zahrávala Bříza roh. Přetažený míč se dostal až na nohu V. Čermáka, který pohotově nahrával před branku Chocholatému, ale ten ve skluzu trefil pouze tyč. 

 

Nedáš, dostaneš. To se nakonec nestalo, i když k tomu nebylo daleko. Po nastřelení tyče se dostali Kralovičtí do brejku a šli sami na Lakatose. Ten se ale blýsknul skvělým zákrokem a udržel čisté konto. 

 

Druhá půle skončila také bez gólu a došlo na penalty.

 

Horní Bříza získala bonusový bod po penaltách

Pokutové kopy dopadly lépe pro Horní Břízu, jejíž fotbalisti proměnili čtyři penalty z pěti. Do sítě se netrefil pouze Stanislav Rous. To domácí měli s penaltami velký problém a proměnili pouze dvě. O bodu navíc tedy bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jan Lavička, hráč: Zápas hodně bojovný z obou stran, šancí moc nebylo. Pro nás jedině dobře, že máme alespoň bod konečně. Rozhodně pro oba týmy zasloužená remíza.




Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Řenč [-] , L. Milan [-] , M. Horyna [-] , J. Vlk [-] (77. V. Ježek [-] ) , M. Chvosta [-] (67. M. Zeman [-] ) , P. Bulín [-] , D. Hyneš [-] , O. Dušička [-] , M. Bulín [-] , F. Volín [-]

SK Horní Bříza
V. Lakatos [-] - J. Kraček [-] , V. Čermák [-] , P. Chocholatý [-] , L. Janka [-] , M. Paukner [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] (57. T. Lomoz [-] ) , J. Sedlecký [-] (46. J. Němeček [-] ) , R. Šimice [-]

ŽK: 30. M. Řenč , 65. M. Chvosta , 70. J. Vlk , 75. L. Milan , 86. M. Zeman - 25. A. Lavička .
Hráči zápasu: J. Vlk .
Místo: Kralovice. Počet diváků: 177. Rozhodčí: Burda Miloš - RUDA Daniel, VALENTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.