1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov podlehl Mýtu i podruhé v sezoně


Branky


31. F. Copák - 45. J. Abrt , 54. M. Švejda , 67. M. Švejda
0

Tlumačov s Mýtem měli v předešlém kole volno kvůli odloženým zápasům. V prvním jarním kole oba celky nevstřelily ani jednu branku. Tlumačov podlehl Kdyni po penaltovém rozstřelu a Mýto překvapivě odjelo s prázdnou z Chlumčan s jednogólovou porážkou. První vzájemný souboj těchto celků dopadl lépe pro Mýto, které vyhrálo 2:0 díky brankám Hereita a Kotnauera. I druhý duel skončil dvoubrankovou výhrou Mýta, ale přesto jiným výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Tlumačov se ujal vedení

Do utkání nastoupili domácí s několika změnami oproti minulému zápasu, to Mýto nastoupilo pouze s jednou změnou v základní sestavě. Světlíka nahradil Veverka.

 

Po oťukávané z obou stran se jako první ujal slova domácí Start. V jednatřicáté minutě totiž otevřel skóre krásnou střelou do pravého rohu František Copák a Tlumačovští vedli 1:0!

 

Favorizované Mýto bylo obdrženou brankou zaskočeno, a tak jejich akce neměli potřebnou úroveň. Vyrovnávacího gólu se fotbalisté Slavoje dočkali v posledních vteřinách prvního dějství. Jiří Abrt vyrovnával po rohovém kopu na 1:1!

Švejdův poločas

Hosté psychicky povzbuzeni vyrovnávací brankou v posledních vteřinách prvního poločasu vstoupili do druhé části zápasu lépe a už v 54. minutě šli do vedení. Martin Švejda totiž využil situace a vstřelil vedoucí branku, 1:2

 

V tomto poločase to však nebylo Švejdovo poslední slovo, protože o třináct minut později Martin Švejda skóroval podruhé! Rázem byl stav utkání 1:3

 

Vývoj utkání se pochopitelně nezamlouval domácímu celku, který se snažil ze všech sil alespoň snížit. Všechny pokusy však pochytal brankář Špicl nebo minuly svůj cíl. Hostující Mýto vsázelo ke konci utkání spíše na rychlé protiútoky, ale do větší šance se nedostalo. Proto utkání i díky dvěma zásahům Švejdy skončilo vítězstvím hostujícího Mýta, které tak stále udrželo kontakt se špičkou 1.A třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
František Copák, střelec první branky: Zápas byl v prvním poločase vyrovnaný oba týmy si vytvořili pár šancí. Já ve 31. minutě zpoza šestnáctky trefil pravý roh branky. V úplném konci prvního poločasu jsme dostali z rohu na 1:1. Ve druhém poločase, jsme chvíli měli navrch my, pak zase Mýto a po našich chybách jsme jim darovali dva góly .




Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - R. Šindelář [-] , L. Hruška [-] (61. M. Hruška [-] ) , M. Tesař [-] , J. Malík [-] - L. Leitl [-] , M. Wolf [-] , J. Brichcín [-] (68. J. Podestát [-] ) , F. Copák [-] (68. M. Frček [-] ) - Z. Bláha [-] - J. Hruška [-] (81. O. Polák [-] )

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Hereit [-] (87. K. Hlavička [-] ) , M. Švejda [-] , P. Štych [-] , M. Brož [-] , M. Veverka [-] , P. Bejček [-] , J. Kotnauer [-] , P. Ulrich [-] , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-]

ŽK: 90. L. Leitl - 34. Z. Hackr , 48. M. Švejda , 78. P. Štych .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - MAROUŠEK Karel, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.