2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani na potřetí v jarní části nedokázaly Kralovice bodovat, to domácí Chlumčany se vezou dál na vítězné vlně


Branky


20. L. Tomášek ml. (p.) , 23. L. Milota - 62. P. Bulín
0

Kralovice se stále trápí. V prvním jarním zápase podlehly Žichovicím 4:2, poté doma nedokázaly vstřelit ani jednu branku a prohrály s Košutkou Plzeň 0:2 a do třetice všeho špatného prohrály i tento duel. To Chlumčany jsou v úplně opačné situaci. Povzbuzeni domácím jednobrankovým vítězstvím nad Mýtem vyhrály 5:2 i v Touškově a vítězství si připsaly i v tomto duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v rozmezí tří minut

První vzájemný duel vyzněl lépe pro Kralovice, které doma zvítězily 4:3. Nedělní utkání nebylo tolik bohaté na branky jako to první vzájemné, ale diváci se určitě nenudili.

 

Rovná stovka diváků sledovala ve dvacáté minutě faul ve vápně na domácího hráče, za který byla nařízena penalta. K její exekuci se postavil Lukáš Tomášek mladší a k radosti všech přítomných (vyjma hostujících fotbalistů) otevřel skóre, 1:0

 

Už za tři minuty se radovali domácí podruhé! Lukáš Milota totiž nepohrdl svou šancí a zkušeně zavěsil za záda Šotta, 2:0!

 

Trápení Kralovic pokračovalo, ale do konce poločasu se již nic důležitého neudálo. Spokojenější šli do kabin pochopitelně domácí.

Bulín snížil, ale vyrovnání už nepřišlo

Druhý poločas byl vyrovnanější než ten první, možná s mírnou převahou hostujících Kralovic, které se snažily o vstřelení kontaktní branky. Té se dočkaly po hodině hry, kdy třiadvacetiletý Petr Bulín dokázal snížit na 2:1

 

To bylo však z pohledu Sokolu vše. Keramika totiž dokázala hubené vítězství uhájit a připsala si již třetí jarní vítězství a stoupá dál tabulkou vzhůru.

 

V příštím kole mohou Kralovice napravit nepříznivou sérii doma proti druhé Horní Bříze, ale budou to mít nesmírně složité. Ani Chlumčany nebudou hrát jednoduché utkání, neb je čeká výlet za třemi body do Horažďovic, které momentálně okupují čtvrtou příčku díky lepšímu skóre před Křimicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek ml., hráč: Byl to těžký zápas, ve kterém jsme bojovali o každý kousek místa na hřišti. Po velkém boji jsme dokázali Kralovice porazit, když se nám povedlo skórovat už dvakrát v prvním poločase.




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] , L. Milota [-] - J. Havlík [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlíček [-] , J. Vajai [-] - L. Nohava [-] (65. J. Kraus [-] ) , V. Dušek [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - L. Milan [-] , M. Horyna [-] (73. V. Ježek [-] ) , J. Vlk [-] , M. Chvosta [-] (56. O. Růžek [-] ) , P. Bulín [-] , D. Hyneš [-] , J. Lavička [-] (60. M. Zeman [-] ) , O. Dušička [-] , M. Bulín [-] , F. Volín [-]

ŽK: 70. F. Volín .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koura Radim - BUREŠ Jiří, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.