0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejovští sbírají „jarní“ body až po penaltovém rozstřelu, nejinak tomu bylo i v Křimicích


Branky


0

Křimice měly minulé kolo volno, protože jejich zápas na hřišti Mochtína byl odložen z důvodu nezpůsobilého terénu. Nabuzení domácí fotbalisté chtěli navázat na čtrnáct dní vysokou výhru nad Tlučnou. Toto utkání však bylo úplně o něčem jiném…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovačič s nabídnutou šancí naložil prachbídně

Křimice hájící pátou příčku byly v tomto utkání fotbalovější než jejich soupeř. Vidět byla zejména trojice Vonášek, Kovačič a Bezdička, kteří si vytvořili několik šancí. Tu největší měl druhý jmenovaný ve třiadvacáté minutě, ale odkrytou branku se mu trefit nepodařilo, Kovačič totiž přestřelil.

 

Hostující Pačejov se dopředu moc nehnal, a proto si během prvního poločasu žádnou výraznější příležitost nevytvořil. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Pavelec (Pačejov) zachraňoval v poslední chvíli

Útočně laděné trio z prvního poločasu pokračovalo ve svém fotbalovém umění i po změně stran. Na konci pohledné akce byl tentokrát Bezdička, ale v ochozech zahučelo pouze zlidovělé „len sa trela,“ po vzoru bývalého vynikajícího sportovního komentátora Gabo Zelenaye.

 

V 70. minutě si obrovskou šanci vytvořili i Pačejovští. Za obranu se pěkně prosmýkl Štětina, ale jeho pokus Zach házenkářským způsobem vykopl do bezpečí.

 

Od této chvíle byli hosté o něco málo aktivnějším týmem. Do další šance se totiž dostal střídající Fiřt, ale ani jeho pokus neskončil v brance domácích Křimic.

 

Smolný okamžik pro Pačejov mohl přijít v 82. minutě po nepřehledné situaci ve vápně. Tísněný Petr Pavelec (Pačejov) na poslední chvíli zachraňoval téměř jistý gól domácích! V těžké pozici se mu jej povedlo vykopnout do spojnice vlastní brány, kdyby tak neučinil, křimický forvard by uklízel do prázdné klece. 

  

Další bezbrankové utkání tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Kozlík nechal vzpomenout na bývalého brankáře Vaniaka

Pačejovští zahájili penaltový rozstřel díky Ticháčkovi gólem, na který odpověděl za domácí Bezdička.

 

Ve druhé sérii hostující Kubaň minul a Křimičtí šli do vedení díky Volenovi. 

 

Třetí série byla pro oba celky úspěšná. Za Pačejov se trefil Panuška, za Křimice Kovačič.

 

Po polovině čtvrté série už to vypadalo s hostujícím Sokolem špatně, neb Klásek svou penaltu poslal vedle brány. Adam Augustin chtěl ale udělat utkání napínavější a jeho pokus mu brankář Kozlík chytil.

 

Nejinak tomu bylo i v páté sérii, ale tu Pačejov tentokrát začal lépe, když se trefil právě hrdina předchozích okamžiků brankář Kozlík. Po svém úspěšném pokusu musel chytit penaltu Brousilovi, a to se také podařilo! Po páté sérii se tedy začínalo od začátku.

 

Za Pačejov proměnil Fiřt a na domácího Vonáška tak vytvořil psychický tlak. Jeho pokus však skvěle chytil Kozlík, který se stal hrdinou pokutových kopů, když tři pokusy domácích zneškodnil a sám jeden gól dal.

 

Pačejov tedy bere bonusový bod za výhru po rozstřelu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář, TJ Sokol Pačejov: Domácí působili po většinu utkání fotbalovějším dojmem a osa Vonášek – Kovačič – Bezdička byla na hřišti hodně vidět. Kuba Kozlík nám pak v penaltovém rozstřelu vychytal bonusový bod.



Sestavy


FC Křimice
M. Zach [-] (90. V. Hinterholzinger [-] ) - J. Dytrt [-] (56. J. Zapoměl [-] ) , J. Volena [-] , M. Brousil [-] , A. Adam [-] , V. Bezdička [-] , J. Kovačič [-] , V. Kuneš [-] , J. Vonášek [-] , T. Čechura [-] , T. Král [-] (68. F. Šváb [-] )

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] (75. J. Fiřt [-] ) , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , P. Bokr [-] (46. P. Hosnedl [-] ) , V. Klásek [-] , J. Ticháček [-] , P. Pavelec [-] , P. Žák [-] , M. Kubaň [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - ČERMÁK Vladimír, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.