3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žihle potvrdila roli favorita a udržela si šestibodový náskok před Horní Břízou


Branky


0

Na vedoucí Žihli se tlačí jak Horní Bříza, tak Slavoj Mýto. Domácí tedy museli bezpodmíněčně proti slabšímu soupeři zvítězit...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po rychlém protiútoku Kaľata otevřel skóre

Domácí Žihle vstoupila do utkání ve velkém stylu, když už po patnácti minutách vedla 1:0 po brance Maroše Kaľaty, který přišel do Žihle týden před prvním jarním kolem z Aritmy Praha. Po rychlém protiútoku přihrával Čapek z jedničky do vápna na třiadvacetiletou zimní posilu, který trefil krásně na dlouhou tyč šibenici.

 

Vedení nejlepšímu celku 1. A třídy nevydrželo příliš dlouho, protože již v 19. minutě bylo srovnáno. Žihelští se dožadovali faulu, přestali hrát a na poslední chvíli hasil skluzem nebezpečí domácí stoper, který ale nešťastně přihrál Smolíkovi, jenž obstřelil domácího gólmana Bláhu a vyrovnával na 1:1.

 

Minutu před koncem prvního dějství zastavili Mochtínští nedovoleně Vukliševiče a byl z toho nebezpečný přímý kop. Míč si postavil kanonýr posledních utkání Masopust a krásnou technickou střelou vrátil Žihli vedení. Poločasový výsledek tedy byl 2:1.

Masopust zvýšil na tři jedna, pak Mochtínu nebyla uznána branka

Hned na začátku druhého poločasu šli domácí do dvoubrankového vedení! Rychlý brejk domácích fotbalistů mochtínský obránce pouze odhlavičkoval k Masopustovi, jenž z voleje dal svou druhou branku v zápase a zvýšil tak 3:1!

 

V následujících minutách začal festival zahozených šancí ze strany domácích. Několik pohledných kombinačních akcí skončilo pouze v rukavicích Kodeše či vedle brány.

 

Hostující tým snížil po hodině hry, ale branka pro postavení mimo hru nebyla uznána.

 

Více se už v utkání nestalo a domácí brali po zásluze všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák, vedoucí: My máme krásný šance, jdeme do přečíslení, ale svou blbostí nebo liknavostí, lajdáctvím, nedotáhneme ty akce do konce. V tom je zatím náš velký nedostatek. Dostaneme soupeře pod tlak a pak to řešíme úplně triviálně, i žáci v přípravce by to řešili normálně. My jdeme čtyři na jednoho a nejsme schopni si přihrát balón. Každý si chce dát gól, s tím musíme udělat rázný proces. Takhle by to totiž nešlo. Dnes to bylo povinné vítězství, jediné pozitivum jsou získané tři body.

TJ Sokol Mochtín
Stanislav Jarabica, trenér: Domácí začali náporem a už v 15. minutě se prosadili gólově 1:0. Naštěstí jsme hned ve 20. minutě vyrovnali na 1:1 hráčem Zbyňkem Smolíkem. Od té chvíle jsme srovnali i hru, i když domácí měli 1. poločas těch šancí o něco víc. Bohužel jsme vyrobili ve 43. minutě zbytečný faul a z VPK se z 18ti metrů přes zeď trefil k tyči domácí hráč, a tím si domácí hráči vzali vedení zpátky 2:1. Do 2. poločasu jsme nastoupili s tím, že se pokusíme vyrovnat, ale další hrubou chybu v naší obraně v 50. minutě domácí potrestali a navýšili skóre na 3:1. V 60. minutě nám nebyl uznán gól pro ofsajd, ale domácí si po zbytek zápasu vypracovali více gólových šancí, které neproměnili i díky našemu brankáři Petru Kodešovi. Hlavně za 2. poločas si domácí výhru zasloužili.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Růžička [-] , J. Masopust [-] (76. F. Půta [-] ) , M. Romanovskyy [-] (64. J. Brož [-] ) , L. Rázek [-] , J. Nový [-] , T. Krofta [-] , M. Kaľata [-] , Z. Vukliševič [-] , J. Bulín [-] , O. Čapek [-] (68. S. Peterka [-] )

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] , Z. Plánička [-] , Y. Kul [-] (68. J. Pretzelmayer [-] ) , T. Velek [-] (83. T. Dolejš [-] ) , J. Cihlář [-] , J. Čeleda [-] , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] , J. Dolejš [-]

ŽK: 64. M. Kaľata , 79. Z. Vukliševič , 85. J. Brož - 48. P. Staněk .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: HUCL Lukáš - KAŠPAR Zdeněk, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.