1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divácky nezáživné utkání se rozhodovalo až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Tabulkově lépe postavená Kdyně hostila fotbalisty z Nepomuku. První vzájemný souboj těchto soupeřů dopadl jasně pro tehdy domácí Nepomuk, který rozdrtil Kdyni 7:1! Sobotní utkání bylo však z úplně jiného soudku. Diváci se totiž branky nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdyňský problém se sestavou se prohloubil hned po necelé čtvrt hodině hry

V neúplné sestavě, se dvěma muži na střídačce a několika posilami z B týmu nastoupila domácí Kdyně do zápasu s Nepomukem. Ani hosté nepřijeli do Kdyně ve stejné sestavě jako před čtrnácti dny (minulý týdne byl zápas Nepomuk – Tlumačov odložen, pozn. redakce).

Domácímu trenérovi přibyla hned po dvanácti minutách další vráska na čele, neb se mu zranil Miklič, který musel nechtěně a bez pomoci rozhodčího předčasně do sprch.

Samotné utkání bylo hodně vyrovnané a remíza oběma týmům slušela. Diváci si však na své nepřišli. Necelá sedmdesátka příznivců přišla na hřišti za účelem velkého přídělu branek, nutno říci, že velká většina si přála branky do svatyně Nepomuku, kterou hájil Baroch.

 

Několik šancí bylo přeci jen k vidění, ale žádná nebyla natolik tutová, že by skončila za zády jednoho z brankářů. 

I ve druhém poločase panovala vyrovnaná partie

Ve druhém poločase oba týmy pokračovali ve vyrovnané partii, za kterou by se nestyděli ani tací šachový velmistři jako jsou Carlsen s Karjakinem.

Fanoušci defenzivního fotbalu si však přišli v tomto utkání na své. Domácí Kdyně zatím hraje jaro na nulu v zádech a dopředu to také moc nejde. Dala totiž pouze jednu branku ve třech utkáních. Otázka zní, bude to bavit příznivce kdyňské kopané i nadále?

 

Kdyňští ale nemají Nepomuku co závidět, protože ten je na tom úplně stejně, i když má o zápas méně. Uvidíme, jestli se tito sobotní soupeři v dalších jarních kolech probudí ze zimního spánku.

 

Rozhodnout musel až penaltový rozstřel

K penaltám tradičně není co dodat. Domácí zvítězili zejména díky svému brankáři, který dvě penalty chytil. Za domácí kopaly Janeček, Kafka, Džugan, Šmejkal a Forst.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
V. Trumpeš, SK Kdyně: Vyrovnaný zápas s několika příležitostmi na obou stranách. Nepomuk má výborně sehraný přechod do protiútoku, my jsme více hrozili ze standardek. Myslím, že dělba bodů je tedy spravedlivá. Pro nás bonusový bod za penalty, je především díky brankáři, který dvě chytil. Bohužel nás trápí značná marodka, takže s výsledkem jsem naprosto spokojený.




Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - T. Pergl [-] , M. Miklič [-] (12. K. Kafka [-] ) , P. Dědek [-] (83. M. Kratochvíl [-] ) , M. Čára [-] , M. Trumpeš [-] , M. Džugan [-] , K. Forst [-] , M. Janeček [-] , L. Výškrabka [-] , J. Šmejkal [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - T. Karela [-] (70. M. Baran [-] ) , M. Březák [-] , J. Viktora [-] , J. Kalabza [-] (72. P. Váňa [-] ) , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (55. P. Kalabza [-] ) , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 78. M. Čára , 80. P. Dědek - 67. J. Viktora , 70. T. Karela , 70. J. Kozák .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Ruda Daniel - HOMR Michal, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.