4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2017 17:30

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín si v dohrávce 17. kola hladce poradil s Křimicemi


Branky


5. T. Dolejš , 22. T. Dolejš , 40. Z. Plánička , 87. F. Šváb (vl.)
0

Zápas mezi Slavojem Mochtín a Sokolem Křimice se dohrával v náhradním termínu 29. března. První termín totiž zhatilo počasí a nepřizpůsobivý terén.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

T. Dolejš vstřelil dvě branky

Domácí vstoupili do utkání nejlépe jak mohli. Ve čtvrté minutě trefil kapitán Jiří Dolejš tyč. Načež o minutu později otevřel skóre Tomáš Dolejš, jehož svým centrem z přímého kopu našel Smolík a Dolejš pohotově překonal brankáře Zachu v brance Křimic - 1:0!

 

Tentýž hráč se dostal do obrovské šance i ve 22. minutě a opět se jí nezalekl a zkušeně hlavou proměnil. Domácí Mochtín vedl tedy již o dvě branky - 2:0!

 

Přes několik šancí se hostující celek ke snížení nedostal. Naopak ještě jednou inkasoval. Psala se 40. minuta, kdy se Zdeněk Plánička dostal po pěkné přihrávce do samostatného úniku a následnou střelou rozvlnil síť za zády Zacha potřetí - 3:0!

 

První půli jasně opanovalo domácí družstvo a zaslouženě šlo do kabin s tříbrankovým náskokem.

Švábův vlastní gól v závěru

Druhá půle byla už opatrnější a domácí se hlavně nechtěli zranit. Proto se také do útoku už tolik netlačili. Naopak Křimice zlepšily svou hru a byly nebezpečnější než v prvním dějství. Několik šancí však pochytal brankář Kodeš.

 

Jediná branka druhého poločasu padla tři minuty před koncem v 87. minutě. Střelu Jaroslava Cihláře si smolně srazil do vlastní branky Filip Šváb 4:0!

 

Více se nestalo a domácí Mochtín slavil zaslouženou výhru, ke které výrazně pomohl dvěma zásahy Tomáš Dolejš.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
WEB TJ Sokol Mochtín, www.tjmochtin.cz: Postavení v tabulce hovořilo ve prospěch hostů z Křimic, ale naši fotbalisté se zvučného soupeře nezalekli, od první minuty šli za důležitými body.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] , Z. Plánička [-] (73. Y. Kul [-] ) , J. Pretzelmayer [-] (67. T. Babka [-] ) , J. Cihlář [-] (79. J. Šafránek [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] (88. P. Švátora [-] ) , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

FC Křimice
M. Zach [-] - P. Dobrý [-] , J. Dytrt [-] , J. Volena [-] , M. Brousil [-] , A. Adam [-] , V. Bezdička [-] (46. F. Šváb [-] ) , J. Kovačič [-] , V. Kuneš [-] , J. Vonášek [-] , T. Čechura [-]

ŽK: 59. T. Čechura .
Místo: Mochtín. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.