Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany vezou z Touškova tři body


0

Chlumčany posilněné senzačním vítězstvím z minulého kola proti Mýtu přijely do Touškova s jasným cílem. To domácí Touškov měl co napravovat, neb si v prvním jarním kole odvezl sedmičku z hřiště Košutky Plzeň...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hned v první minutě

Utkání z dolní poloviny tabulky sledovala v nefotbalovém počasí šedesátka diváků. Ti, kteří si našli cestu na touškovský trávník určitě neprohloupili.

 

Utkání totiž otevřel ihned v první minutě zápasu hostující Jan Havlík, pro kterého to byla již třetí branka v sezoně, 0:1!

 

Domácí diváci nemuseli smutnět dlouho, protože o deset minut později vyrovnal po pěkné akci domácí Jan Kalaš a začínalo se prakticky od znova, 1:1!

 

Vyrovnaný stav netrval ale příliš dlouho, neb Jan Roubíček strhl vedení opět na stranu Chlumčanských fotbalistů, 1:2!

 

Touškovští se však s nepříznivým vývojem utkání nechtěli smířit a do poločasu se jim povedlo opět vyrovnat! V jednačtyřicáté minutě se totiž prosadil Vladimír Nosek2:2

 

Na ukazateli skóre tedy svítili po prvním dějství dvě dvojky.

Chlumčany vstřelily další tři branky

Druhý poločas byl stejně útočně laděný jako ten první a do vedení šli opět hosté.

 

V pětapadesáté minutě znovu převrhl misku vah na stranu Chlumčan další z Janů, kteří stříleli v tomto utkání branky. Trefil se totiž Jan Roubíček, který se mohl radovat pošesté v sezoně, 2:3!

 

Na třetí branku Chlumčan se již domácím odpovědět nepodařilo. Naopak sami inkasovali. Deset minut po obdržené třetí brance se totiž dokázal prosadit obránce Chlumčan Libor Milota a hosté vedli již o dvě branky, 2:4!

 

Chlumčanským fotbalistům se však dvoubrankové vedení příliš nezamlouvalo, a tak vsítili ještě jeden gól. Za bezmocného Beneš v brance domácích poslal míč Lukáš Tomášek mladší, čímž pečetil stav utkání na 2:5!

 

Domácí Touškov se do konce zápasu snažil ještě s nepříznivým vývojem utkání něco udělat, ale snížit se mu již nepodařilo. Proto si hosté z Chlumčan odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč: Zápas to byl jednoznačný, ihned od začátku utkání jsme měli navrch a důkazem tomu byl brzký gól na 1:0. V tomhle utkání jsme dali 5 branek, což si myslím, že je minimum, měli jsme ještě dost příležitostí, například, když jsem já neproměnil penaltu. Soupeř si vytvořil šancí o dost méně, ale vytěžil z nich maximum. Zápas se nám vydařil a odvezli jsme si tak domů 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
M. Beneš [-] - R. Voith [-] , A. Šimice [-] , M. Šiml [-] - P. Foltýn [-] (58. J. Anděl [-] ) , A. Mezera [-] , O. Karbusický [-] , M. Bouzek [-] , J. Kalaš [-] (58. J. Hauer [-] ) - V. Nosek [-] - L. Hodek [-]

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , T. Fleissig [-] (46. P. Šmíd [-] ) , L. Milota [-] - J. Roubíček [-] (86. J. Kraus [-] ) , J. Havlík [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlíček [-] (74. L. Nohava [-] ) , J. Vajai [-] - V. Dušek [-]

ŽK: 66. M. Beneš , 69. O. Karbusický - 21. V. Dušek , 38. J. Havlíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Plzák Martin - CHMELÍK Miroslav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.