0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žihle s Tlučnou. To byl souboj prvního s posledním


Branky


0

Žihle si poradila s Tlučnou, i když první půle byla z jejich strany velmi nervózní. První branku v prvním zápase za "Áčko" si navíc připsal Worzischek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žihle byla od prvních minut nervózní

Větrné počasí, které panovalo v Tlučné fotbalu příliš neprospělo. Domácí stále čekající na první bod do tabulky 1.A třídy přivítali vedoucí tým z Žihle. Hostující fotbalisté měli ve svých hlavách myšlenku prvního bodu domácí Tlučné, a proto od prvních minut byla vidět na jejich kopačkách jistá nervozita.

 

První půle překvapivě branku nepřinesla, ač prostoru a šancí na gól bylo nespočet. Oba brankáři však střelce soupeřů předčili.

Ze Žíhelských spadla nervozita a začaly padat branky

Razantní domluva v kabině hostí Žihelským fotbalistům výrazně prospěla a ti se radovali hned v úvodu druhého poločasu. Na pětatřiceti metrech se k míči dostal Masopust a předvedl s míčem impozantní sólo zakončené tvrdou střelou. Gólman domácích si na míč sice sáhl, ale vyrazit se mu jej nepodařilo, 0:1!

 

Gólem uklidněná Žihle začala přehrávat domácí přesnými přihrávkami po zemi, ze kterých pramenilo několik šancí, které však ke gólu ještě nevedly. 

 

Další, druhé, branky se hosté dočkali až v 82. minutě, kdy se k exekuci trestného kopu postavil Jakub Nový a míč poslal na zadní tyč přímo do šibenice! 0:2 pro Žihli! 

 

Psala se 83. minuta, to už patnáctiletý Adam Worzischek běhal čtvrthodinu po hřišti v jeho prvním startu za A tým Žihle, a právě mladíček v dresu hostujícího Slavoje rozvlnil síť za Rosolem potřetí! Po pěkné přihrávce do vápna poslal nekompromisně balón podél domácího brankáře do branky a bylo to 0:3!

 

Čtvrtou branku vstřelil dvě minuty před koncem utkání svou druhou brankou Jakub Nový, který se dostal po rohovém kopu k odraženému míči a pěkně zavěsil pod břevno na 0:4

 

Šancemi nabitý zápas musel diváky v Tlučné bavit i přes nepříznivý výsledek.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Žihle
trenér hostí: Nechtěli jsme připustit žádné překvapení a v první půli jsme byli nervózní na míči. Domluva hráčům v poločasové pauze prospěla a uklidnila je. Chtěl bych pochválit Tomáše Krofta, který zahrál vynikajícím způsobem, super výkon a také jsem rád, že jsme udělali radost udrženou nulou v zádech našemu brankáři, který v týdnu oslavil krásné čtyřicáté narozeniny.



Sestavy


TJ Tlučná
M. Rosol [-] - O. Šafránek [-] , T. Keramidas [-] (57. O. Vivseanco [-] ) , D. Černý [-] , F. Paum [-] (88. T. Mudra [-] ) , M. Kouřil [-] , T. Žďárský [-] (67. M. Kouřil [-] ) , T. Škubal [-] , S. Škoda [-] , M. Škoda [-] , J. Saitz [-] (82. M. Sušír [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - Z. Vukliševič [-] , J. Masopust [-] , S. Peterka [-] (67. A. Worzischek [-] ) , L. Rázek [-] , J. Nový [-] , T. Krofta [-] , M. Romanovskyy [-] , F. Půta [-] , J. Bulín [-] , O. Čapek [-]

ŽK: 30. T. Žďárský , 41. M. Kouřil , 65. S. Škoda - 65. M. Romanovskyy , 81. J. Nový .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Pressl Václav - HESSOVÁ Tereza, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.