1:2
(1:0)
88. D. Míka (p.)
89. J. Šulan
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov otočil zápas v posledních dvou minutách


Branky


29. T. Lhotka - 88. D. Míka (p.) , 89. J. Šulan
0

Velký obrat předvedli svěřenci trenéra Nyklese!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vejprnické vedení

Vejprnice se v posledním kole utkali s Chotíkovem, který přijel na utkání ve velmi slušné formě. Do vedení se ale dostaly Vejprnice, které byly v prvním poločase nebezpečnějším týmem a ve 29. minutě se dočkaly zasloužené odměny. Na pravém křídle zatáhl balón Daniel Křen a pěkným centrem našel ve vápně Tomáše Lhotku, který rybičkou, která se neokouká, parádně trefil za záda bezmocného Bejdáka.

Do poločasu ale mohlo být srovnáno, když se do ojedinělého útoku dostali hosté, ale spolupráce Kučery s Buchtou skončila jen odkopem od vejprnické branky.

Za pět dvanáct

Vejprnicím se ve druhém poločase dlouhou dobu dařilo držet hubené vedení a vše spělo k tomu, že tři body zůstanou doma. Své šance ještě navíc spálil Lukáš Paul a následně i Ladislav Puhlovský, což se nakonec domácím vymstilo.

Ještě dvě minuty před koncem to vypadalo, že si tři body užijí hráči Vejprnic, ale poté to přišlo. Nejdříve se po hloupém faulu ve vápně k pokutovému kopu postavil kapitán David Míka, který zažívá výbornou sezónu, a s přehledem vyrovnal na 1:1. To byl pro domácí velký šok, který skončil další katastrofou o minutu později, kdy se po Míkově centru ve vápně zjevil sám před Vavríkem Jan Šulan a přízemní střelou převrátil jazyk vah na chotíkovskou stranu, která tak mohla slavit velký obrat v posledních minutách.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Já si myslím, že to bylo průměrné utkání s minimem šancí. My jsme byli krapet lepší především v první půli, ale v závěru utkání přišlo něco neskutečného, kdy jsme místo třech bodů odjeli s prázdnou. Pro mě je to určitě zklamání, ale asi je to odraz celé sezóny."




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - K. Kýček [-] , D. Svoboda [-] , R. Křen [-] (70. K. Výrut [-] ) , T. Lhotka [-] (56. L. Paul [-] ) , D. Křen [-] , P. Bárta [-] (51. J. Mašek [-] ) , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , F. Heindl [-] , V. Puhlovský [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Kluska ml. [-] , P. Černý [-] (69. F. Soukup [-] ) - T. Buchta [-] , K. Rozboud [-] , D. Míka [-] , B. Buchta [-] , M. Kadlec [-] (80. P. Voves [-] ) - P. Kučera [-] (66. J. Šulan [-] ) , A. Forman [-] , V. Vlnař [-]

ŽK: 44. T. Lhotka , 66. Š. Havránek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Homr Michal - LEGO Jan, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.