Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč padla v Rozvadově


Branky


0

Na hraničním přechodu si v posledním kole poradil místní klub se Zručí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Obě mužstva dorazila na poslední zápas sezóny v hodně okleštěných sestavách, kdy na obou stranách chybělo několik hráčů, a na lavičku tak usedl na straně domácích jediný hráč, na straně druhé to byla hned dvojice borců. Nepříjemností tak byly brzká zranění u obou mančaftů, a na hřiště se tak dostal na straně jedné Tomáš Hutta a na straně druhé Lukáš Husník.

První velkou šanci si připsali domácí a hned z toho byla branka. Ve 26. minutě ztratili hosté na polovině hřiště při přechodu do útoku balón, za obranu se dostal Jan Horáček, který přihrávkou před prázdnou branku vyzval ke skórování Tomáše Landrgotta, který nabídnutou šancí nepohrdl a poslal Rozvadov do vedení. To netrvalo ale ani tři minuty a po pěkné akci se prosadil na druhé straně Tomáš Kepka, který srovnal na 1:1.

Své šance poté měla především Zruč, když měl šanci mladík Fryček i Karel Kazda, ale poločas skončil za remízového stavu.

Horáčkův zápas

Zruč ve druhém poločase více otevřela hru a vzadu zůstala dvojice dorostenců Pavel Vilém - Jan Přibyl. Ti si vedli celkem obstojně až do 58. minuty, kdy pláchl Jan Horáček a svůj samostatný únik zakončil mazáckým zakončením, na které neměl Janča nárok. Tentýž hráč po Přibylově ztrátě balónu před vlastní šestnáctkou napáli míč nechytatelně k levé tyčce, a svůj výborný výkon tak okořenil skvělou statistikou 2+1.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč
Michal Zajíček, vedoucí hostů: "Měli jsme hodně lidí na různých oslavách a sešli jsme se pouze ve dvanácti lidech. V prvním poločase jsme asi byli lepší, měli jsme nějaké šance, ale po naší chybě jsme prohrávali. Ve druhé půli jsme dostali ještě další dvě branky, ale celkově to byl takový pěkný přátelák."



Sestavy


TJ Rozvadov
M. Žipaj [-] - L. Čížek [-] , M. Slowik [-] , T. Landrgott [-] , J. Viterna [-] , F. Janda [-] , D. Gabčo [-] , J. Žemlička [-] , M. Skopový [-] , J. Horáček [-] , T. Kabourek [-] (16. T. Hutta [-] )

TJ Zruč
L. Janča [-] - D. Král [-] , R. Haidlmayer [-] , V. Pavel [-] , J. Přibyl [-] - O. Mašek [-] , V. Tobrman [-] (33. L. Husník [-] ) , M. Fryček [-] - P. Hucl [-] , T. Kepka [-] , K. Kazda [-] (68. M. Pechman [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lhoták Luděk - ŠIMEK František, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.