2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník k nezastavení, porazil i Rozvadov


Branky


0

Stříbro se vyškrábalo už na šesté místo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozvadov vedl

Baník se rozhodl nepoznat hořkost prohry a díky obrovské euforii hraje s neuvěřitelnou lehkostí a velkou produktivitou v důležitých momentech, které zápasy rozhodují. Tentokrát ale narazil na silný Rozvadov, který od počátku držel balón a nepouštěl Stříbro do hry a především ke kombinaci, ve které jsou baníkovští hráči silní.

Do první šance se dostal hostující Landrgott, který se dostal k nebezpečnému zakončení, ale Dolejš byl pozorný. Na druhé straně zakončil mimo Bůžek a neujal se ani Hřebíkův centr, který si hostující zkušený stoper Bronec málem srazil do vlastní branky, ale balón nakonec skončil pouze na tyči.

Ve 28. minutě se ale v domácím vápně dobře zorientoval rozvadovský Žemlička, který po standardní situaci dostal míč do sítě a hosté vedli 0:1. 

Do konce poločasu mohl srovnat po dalším Hřebíkově centru Bůžek, který ale vystřelil nepřesně.

Stříbro otočilo

Rozvadov ve své aktivitě nepolevil ani ve druhé půli, ale bylo to Stříbro, kdo se dočkal branky, která znamenala vyrovnání. Po Hřebíkově dlouhém autu se míč kutálel ve vápně, až ho jeden z hostujících obránců nakopl pouze do Radoslava Dyka, od nějž se kulatý nesmysl dostal do sítě a domácí mohli slavit.

Když už to vypadalo, že zápas dospěje do penaltového rozuzlení, postavil si míč na exekuci volného přímého kopu Ondřej Pavlas a nádhernou střelou vymetl pavučinky pod Žipajovo břevnem, čímž stanovil, že Baník opět získá všechny tři body a posune se v tabulce již na šesté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: "Hosté nás na začátku utkání moc nepouštěli k míči a dostali se do vedení, kdežto my jsme své šance nedokázali proměnit. Poté jsme ale ve druhé půli šťastně srovnali a v posledních minutách nakonec přidali druhou branku po ukázkový střele Ondry Pavlase."




Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Bůžek [-] (90. P. Žíla [-] ) , A. Kohut [-] , R. Dyk [-] , L. Zaoral [-] , T. Mráček [-] (46. J. Petrlák [-] ) , A. Mikulovský [-] , R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] , J. Korynta [-] , K. Blažek [-]

TJ Rozvadov
M. Žipaj [-] - L. Čížek [-] (46. J. Horáček [-] ) , M. Slowik [-] , T. Landrgott [-] , J. Viterna [-] , F. Janda [-] , M. Šácha [-] , J. Žemlička [-] , M. Skopový [-] , M. Bronec [-] , L. Viterna [-]

ŽK: 78. R. Hřebík , 81. A. Kohut - 51. M. Bronec , 81. L. Viterna , 85. J. Viterna .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOCELKA Milan - MAROUŠEK Karel, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.