9:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 15:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko zničilo Rapid devíti góly!


Branky


3. T. György (p.) , 29. T. Kohout , 32. T. Rubáš , 49. T. György , 53. D. Kotlan , 63. T. Kohout , 72. T. György (p.) , 81. M. Jarko , 84. T. György
0

Ostudu si v předposledním kole uřizl celek Rapidu na půdě Nýrska, kde prohrál 0:9.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozvolný začátek

Rapid se v průběhu jara dostal do velké formy a trojice Matějka - Žák - Gesl strašila všechny obrany ještě než nastoupily na trávník. V posledních utkáních ale bublina pomalu splaskla a v posledních utkáních se mladému týmu trenéra Myslivečka tolik nedaří.

To se naplno potvrdilo v předposledním duelu sezóny, kdy Rapid zavítal na hřiště Nýrska, které je namočeno v barážových bojích.

Hned ve třetí minutě se ale domácí přiblížili dalším třem bodům, kdy byl ve vápně otočen na záda Tomáš György a sám faulovaný hráč nařízený pokutový kop proměnil. Další branka přišla až po půlhodině hry, kdy se po přihrávce Daniela Kotlana ve vápně uvolnil Tadeáš Kohout a jeho střela zapadla na zadní tyč. Do poločasu se ještě dokázal ve vápně prosadit zkušený Rubáš a do šaten se šlo za stavu 3:0.

Drtivý druhý poločas

Domácí hráči o přestávce stihnuli rozměnit drobné a kolotoč se mohl začít točit. Nýrsko sehrálo nejlepší poločas celé sezóny, který načal Tomáš György, který obešel obránce na hranici vápna a tvrdou střelou poslal balón k levé tyči Bekovy svatyně, který v tu chvíli ještě netušil, že čtyři góly opravdu nejsou zdaleka vše.

O tři minuty později se po pravé straně prohnal Martin Brož, po jehož kombinace s Györgym míč dlouho skákal ve vápně, až se po sérii odrazů dostal ke Kotlanovi, který balón procedil za Bekeho záda. Po hodině hry předvedl parádní individuální akci Tomáš György, který se nezachoval sobecky a přistrčil před vápnem na Tadeáše Kohouta, který poslal míč do sítě a na světelné tabuli svítilo jasným písmem skóre 6:0.

Za tohoto stavu se na hřiště dostal i 55letý Jiří Hvězda, který na hřišti nebyl ani deset minut a mohl sledovat, jak jeho spoluhráči zasazují sedmou ránu do v té době již dost rozstříleného erbu rapidského fotbalu. Gólman Beke již trochu z frustrace z výkonu svých spoluhráči zařídil jasným faulem pokutový kop, ke kterému se postavil výborně hrající Tomáš György, který tak zkompletoval hattrick. 

V 82. minutě se na útočný výlet vydal Martin Jarko, teprve šestnáctiletý talent nýrské kopané, který svůj samostatný nájezd zakončil přesnou a tvrdou ranou na zadní tyč. Hosté byli na ručník a gólman hledal v okolí cokoliv bílého, čím by se vzdal a odvolal Rapid po zoufalém defenzivním výkonu ze hřiště.

Tečku za neuvěřitelným zápasem dal v 84. minutě symbolicky nejlepší hráč utkání, Tomáš György, který zpoza vápna pověsil míč nechytatelně pod břevno a Rapid odjížděl s devítibrankovým debaklem.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
B. Timoshenko [-] - D. Kotlan [-] , T. Rubáš [-] (73. M. Jarko [-] ) , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , J. Pavlík [-] (78. M. Nehoda [-] ) , I. György [-] , A. Antonovics [-] (59. T. Valenta [-] ) , T. György [-] , F. Kolář [-] (64. J. Hvězda [-] ) , T. Kohout [-]

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - J. Buček [-] , T. Janoch [-] , F. Polášek [-] (54. D. Tarhaj [-] ) , P. Nový [-] , D. Matějka [-] , V. Žák [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , P. Filipčík [-]

ŽK: 36. D. Kotlan - 72. P. Beke .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - BOGDAN Gabriel, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.