1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola pro Petřín, který proti Domažlicím B obrátil skóre ve druhé půli


Branky


0

Souboj prvního s druhým dopadl těsnou výhrou mistrovského Petřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benfika na hřišti vládla

Děvetadvacáté kolo krajského přeboru přineslo jeden důležitý zápas v boji o druhé místo. Jiskra hostila na svém hřišti mistrovský celek Petřína, který v posledních kolech polevil a domácí hráči dobře věděli, že pokud někdy byla šance Petřín porazit, je to právě teď.

Právě proto se do toho obuli hned od prvních minut a na první branku se nemuselo čekat dlouho. V osmé minutě po akci na pravém křídle zakončoval z penaltového puntíku Lukáš Waldmann a jeho střela zapadla přesně k tyči Pflegerovy branky.

Poté ještě domácí hráči několikrát zahrozili, především hlavičkové pokusy Leška měly gólové parametry, ale Pfleger již další míč do své sítě nepropustil.

Petřín utkání otočil

Druhou branku Domažlic mohl přidat Falout, který ale ve stoprocentní situaci selhal a prázdnou branku z pěti metrů minul. A tak se neproměňování stalo domácímu týmu osudným. 

V 59. minutě domažlická obrana zaspala a ke střele se ve vápně dostal Jiří Hartl jehož slabý pokus překvapivě prošel až za Brataničova záda. To Benfiku naprosto zmrazilo a v 68. minutě se udála další fatální chyba její obrany. Po rychlém protiútoku na pravém křídle míč putoval do vápna a Petr Bednář po téměř totžné situaci převrátil skóre na stranu hostujícího týmu, který si po zbytek utkání své vedení již pohlídal a získal další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Z utkání mám rozporuplné pocity. Výsledkově to samozřejmě nebylo ono, ale výkon byl dobrý, až na proměňování šancí, což nás ve výsledku stálo body."




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - M. Hojda [-] , J. Kubr [-] , D. Lešek [-] (88. A. Vlček [-] ) , T. Lešek [-] , J. Bárta [-] , L. Waldmann [-] , P. Javorský [-] , M. Falout [-] , T. Korelus [-] , P. Kadlec [-] (36. T. Sova [-] )

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - V. Světlík [-] , P. Škarda [-] (46. P. Bendl [-] ) , V. Lisý [-] , M. Vohrna [-] , J. Šulc [-] , J. Motl [-] , L. Zoubek [-] , P. Bednář [-] (89. J. Levý [-] ) , J. Hartl [-] , P. Papáček [-]

ŽK: 86. T. Korelus - 71. M. Vohrna , 78. J. Hartl .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: Homr Michal - ŠIMEK František, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.