K. Šleis 90. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby dále padají tabulkou


Branky


0

Lubským hráčům jakoby po výborném podzimu došla šťáva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vnouček otevřel skóre

Na utkání dvou celků, které bojují ve středu tabulky již jen o prestižnější postavení, dorazilo solidníhc 135 diváků, kteří se přišli podívat, jestli se domácím hráčům konečné podaří prolomit nepříjemnou střeleckou smůlu, která se postupně táhne již čtvrtý zápas po sobě. 

 

Vstup do utkání ale domácím borcům vůbec nevyšel a Holýšov šel již ve čtvrté minutě do vedení. Tomáš Zelený tak dlouho motal obráncům hlavu svými piruetami, až se odhodlal ke střele, kterou Hromada vyrazil pouze na dobíhajícího Vnoučka, který ze vzduchu poslal míč do odkryté branky. V 18. minutě to bylo již od branky dvě, když si na pravém křídle proklestil cestu do vápna Černohorský a zpětnou přihrávkou našel na hranici vápna Vnoučka, který si dobře zpracoval míč a dostal přespříliš prostoru na to, aby mohl v klidu a nikým neatakován zamířit k levé tyči lubské svatyně.

 

Vrásky na čele trenéra Smolíka poté přidělalo i vynucené střídání mladíka Bureše, který musel pro respirační problémy ze hřiště odejít.

Góly padaly až v posledních minutách

Do druhého poločasu změnil lubský trenérský štáb nejen taktiku, ale také část sestavy pro ní uzpůsobenou a začal velký boj o každý metr hřiště. Domácí hráči začali více využívat své výškový a hmotnostní převahy a do holýšovského vápna létal jeden centr za druhým. Se všemi si ovšem obrana v čele s výborném Majlátem poradila na jedničku a v 80. minutě naopak mohla vyrazit na rychlý kontr, na jehož konci stál Černohorský, který zvýšil již na 3:0.

 

V závěru utkání se přecijen dočkali i domácí hráči, když byl ve vápně faulován Milan Hora a s nařízenou penaltou si poradil útočník Šleis



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Zejména v prvním poločase jsme nehráli dobře, nedostávali jsme se přes půlku. Ve druhém poločase už to bylo lepší, ale Holýšov dal z protiútoku na 3:0 a bylo de facto rozhodnuto."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Podali jsme dobrý výkon, ke kterému jsme si pomohli rychlým gólem. Ve druhém poločase se soupeř zlepšil, začal to hrát více vzduchem, ale my jsme vše v obraně pohlídali a potvrdili to třetím gólem."



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - R. Švec [-] , M. Vejskal [-] - A. Čížek [-] , V. Koželuh [-] , P. Čipera [-] , D. Raišl [-] (46. M. Havlovic [-] ) , J. Voráč [-] (46. M. Pivoňka [-] ) , T. Bureš [-] (22. M. Hora [-] ) - K. Šleis [-] , J. Cole [-]

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Trhlík [-] (85. T. Levička [-] ) , T. Zelený [-] , J. Vnouček [-] , S. Staněk [-] (72. R. Kraus [-] ) , D. Zavadil [-] , M. Černohorský [-] , P. Dostálík [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] (82. M. Šobr [-] ) , P. Majlát [-]

ŽK: 32. M. Hora , 39. J. Voráč , 51. P. Čipera , 85. A. Čížek - 32. T. Zelený , 90. M. Černohorský .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Žák Ondřej - BOGDAN Gabriel, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.