2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 15:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov na penalty porazil Bolevec


Branky


0

Bolevec získal další důležitý bod po prohře na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní přímák

Bolevec po výhře nad Zručí, díky které se přiblížil definitivní záchraně v krajském přeboru, zavítal na hříště Rozvadova, jenž se namlsal třemi body proti Svéradicím.

Ani jeden z mančaftů ovšem v první půli nenaplnil očekávání a výkony byly hodně mdlé. Obě mužstva se trápila a obraz hry rozhodně nenapovídal tomu, že se na hřišti utkávají právě dvě mužstva, jejichž způsoby hry ptří mezi ty nejatraktivnější v celé soutěži. Domácí se trápili v kombinaci, i tak si ovšem vytvořili jednu solidní šanci, ve které se ocitl po spolupráci Slowika se Žemličkou Martin Šácha, na jehož pokus si ale Körner počkal. Ke konci poločasu se ale Rozvadovu naskytla příležitost v podobě volného kopu z výborné pozice, čehož se ujal Jan Viterna, který prokázal vynikající kopací techniku a pověsil míč do bolevecké sítě.

Typická akce a vyrovnání

Ve druhém poločase se Bolevec přeci jen rozhoupal k mnohem lepšímu výkonu a po pěti minutách se navíc dočkal vyrovnání. Greif posunul na Bublíka, který přesnou kolmicí vysunul Zítka, jehož příhrávka před prázdnou branku našla Michala Pelnáře, který se nemýlil. Sám Zítek mohl poté dokonce po Bublíkově nahrávce dokonat obrat, ale rozvadovská obrana nakonec nenechala hostujícího útočníka zakončit.

 

Zbytek utkání pak patřil domácím hráčům, kteří se tlačili za druhým bodem, ale očekávaná druhá branka se již nedostavila. V následujících penaltách ovšem byl šťastnějším celkem ten z pohraničí, a domácí tak slaví bod navíc.



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Michal Bublík, hráč hostů: "Nám se v první půli nedařilo a před poločasem jsme dokonce inkasovali. Na začátku druhé půle přišlo vyrovnání a jedna velká šance, po zbytek utkání už jsme se ale jenom bránili a druhý bod bychom si asi ani nezasloužili."



Sestavy


TJ Rozvadov
M. Žipaj [-] - L. Čížek [-] , M. Slowik [-] , J. Viterna [-] , T. Landrgott [-] , M. Šácha [-] , J. Žemlička [-] , M. Skopový [-] , M. Bronec [-] , J. Horáček [-] , F. Janda [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - P. Greif [-] , L. Ficu [-] (46. J. Fryček [-] ) , J. Hibler [-] , M. Zítek [-] (86. M. Hackr [-] ) , D. Štolle [-] , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 56. L. Čížek , 57. M. Skopový , 87. M. Bronec , 88. J. Viterna - 45. J. Hibler .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠIMEK František - KANTA Vlastimil, JÍLEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.