Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov vyhrál ve Svéradicích


0

Svéradická epizoda v krajském přeboru se pomalu blíží do svého konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Landrgott řádil

Jindy hlučné lavičky obou týmů byly pro tento zápas vyklizené, jelikož Rozvadov si do Svéradic nepřivezl ani jednoho hráče navíc, kdežto domácí alespoň jedním mužem do pole disponovali. Poprvé se skóre hnulo po plhodině hry, kdy se Šácha prokličkoval s míčem na noze až před vápno, kde vysunul Žemličku, jehož střelu ještě Soukup vyrazil, ale na následnou dorážku Tomáše Landrgotta už byl krátký.

Před koncem poločasu domácí obrana zaspala a Marek Skopový krásným centrem vyslal do úprku znovu Landrgotta, který se ani napodruhé nemýlil a poslal Rozvadov do dvoubrankového vedení.

Svéradice svého soupeře zlobily

Brzy po hvizdu oznamujícím začátek druhého poločasu se na dostřel rozvadovské branky dostal svéradický kapitán Beránek, který se nemýlil a snížil na rozdíl jediné branky. Po vyrovnání domácí sahali po střele Krejčíka, které chyběly jen centimetry. 

Další změnu na světelné tabuli měli tak na svědomí opět hosté, když se po kombinaci z levé strany dostal ke střele do prázdné branky Marek Skopový. Deset minut před koncem ještě kartama zamíchal Jiří Benedikt, který se prosadil hlavou po rohovém kopu.

Konečné slovo si ale vzal hostující střelec Čížek, který si poradil s gólmanem Soukupem a stanovil konečné skóre 2:4.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - J. Benedikt [-] , S. Makovec [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , A. Vachuška [-] , V. Beránek [-] , M. Jiřinec [-] , V. Brůha [-] , Z. Prokopec [-] , M. Jedlička [-] (68. M. Heimlich [-] )

TJ Rozvadov
M. Žipaj [-] - J. Viterna [-] , T. Landrgott [-] , M. Šácha [-] , L. Čížek [-] , J. Žemlička [-] , M. Skopový [-] , J. Horáček [-] , T. Kabourek [-] , F. Janda [-] , M. Slowik [-]

ŽK: 56. M. Skopový , 73. J. Žemlička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šiška Pavel - VOCELKA Milan, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.