2:1
(2:0)
57. V. Tobrman (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec se v záchranářském souboji vzdálil baráži


Branky


20. M. Bublík , 38. M. Bublík - 57. V. Tobrman (p.)
0

Veledůležitý zápas Bolevce se Zručí hodně napověděl o tom, jak to bude vypadat v sestupových vodách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bublík úřadoval

Pro obě mužstva byl vzájemný zápas veledůležitý a jak se tak hezky česky říká, šlo o šest bodů - Zruč s Bolevce totiž bojují o udržení v soutěži a v obou případech by výhra znamenala přiblížení se setrvání v krajském přeboru.

 

V prvním poločase ale bylo na hřišti prakticky jen jeden tým - ten bolevecký. Jejich typický herní styl á la čekání na brejko opět nesl ovoce a Zruč si nevěděla s rychlými kontry rady. Ve 20. minutě pláchl hostující obraně Michal Bublík, po sprintu přes půlku hřiště předal míč na Humpála, který vyzval ke skórování Pelnáře, jehož střelu ale vykopl gólman Klik, jenž se zaskvěl i při dorážce Humpála, ale na pokus Bublíka už byl krátký a domácí šli do vedení.

 

Své šance poté Bolevec ještě zahodil, když v samostatném úniku selhal Zítek a hlavičku Šnaidera poté zpacifikoval jistý Klik. I přesto se ale domácí ještě jedné branky do konce poločasu dočkali. Po překulované na křídle se odražený míč dostal na vápno, kde ho uzmul Bublík a neuvěřitelnou ránou vymetl pavučiny v levé šibenici Klikovy branky. 

Zruč se nadechovala

Hosté jakoby ve druhé půli našli recept na boleveckou hru a i oni se začali dostávat do šancí. Vše vygradovalo v 55. minutě, kdy si Kalčík špatně zpracoval balón po malé domů a byl nuce faulovat presujícího Kepku, načež sudí Havránek nařídil pokutový kop. Ten s přehledem sobě vlastním proměnil Tobrman a Zruč se opět dostala do zápasu.

 

Vyrovnání měl poté na kopačce ve formě hrající Jelínek, jehož pokus ale domácí obrana stihla zblokovat na rohový kop.

 

Závěr utkání byl v duchu hádání se, strkanic a žlutých karet, když si rovnou dvě vysloužil i bolevecký Hibler, a domácí tak poslední minutky museli dohrávat v desíti. I v oslabení ovšem udrželi hubené vedení a mohli slavit veledůležité tři body v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, hráč domácích: "Chtěl bych tým pochválit za první poločas, který se nám povedl a byla škoda, že jsme neproměnili ještě nějakou šanci, protože mohlo být rozhodnuto mnohem dřív. Místo toho jsme ve druhé půli polevili, ale vedení nakonec udrželi."

TJ Zruč
Michal Zajíček, vedoucí hostů: "V prvním poločase jsme nehráli dobře, soupeř hrál na brejky a dal dvě branky. Ve druhém poločase jsme začali hrát líp, snížili jsme z penalty, ale v závěru jsme nedokázali vyrovnat."



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - P. Greif [-] , M. Fictum [-] (68. L. Ficu [-] ) , J. Hibler [-] , M. Zítek [-] (77. J. Sušánka [-] ) , D. Štolle [-] , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] , O. Šnaider [-] (88. M. Hackr [-] ) , J. Šanoba [-] , M. Bublík [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Pechman [-] , R. Haidlmayer [-] , D. Král [-] , V. Pavel [-] - V. Tobrman [-] , T. Jelínek [-] , M. Fryček [-] (74. O. Mašek [-] ) , F. Korelus [-] (86. T. Valenta [-] ) - T. Kepka [-] , M. Polák [-] (42. P. Hucl [-] ) -

ŽK: 86. M. Pelnář , 86. M. Bublík , 87. J. Hibler , 91. M. Hackr . ČK: 88. J. Hibler .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - BOGDAN Gabriel, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.