Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 14:30

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro deklasovalo Bolevec


Branky


0

Baníkovskou kabinou se i po dalším zápase linul vítězný pokřik, tentokrát po vysoké výhře 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Famózní začátek

Bolevec přijel do Stříbra s cílem navázat na dobré výsledky z předchozích kol a vzdálit se hrozbě baráže, do kteeré je i přes nadmíru vydařené jaro stále namočen. 

 

Toto přání se ale stalo zbožným po čtvrthodině hry, kdy na světelné tabuli svítilo skóre 3:0 pro domácí Baník. Ten skóre otevřel již v osmé minutě, když centr kapitána Hřebíka tečoval za záda překvapeného Körnera Lukáš Pleško. Ve 13. minutě poté Kohut vybojoval zdánlivě ztracený míč u rohového praporku a na šířku celého vápna předložil míč zcela volnému Bůžkovi, který se nemýlil a poslal míč do odkryté branky. Neuběhlo ani šedesát vteřin a domácí lavička se radovala znovu. Lukáš Pleško poslal na branku střílený centr, který tečoval Ondřej Šnaider mimo dosah gólmana Körnera, který tak musel lovit míč ze sítě již potřetí. 

 

Tým kolem kapitána Bublíka byl zaskočen a na hřišti to nevypadalo na ten tým, který soupeře ničil rychlými protiútoky - k těm se Bolevec tentokrát vůbec nedostával. Jednu branku si stejně připsal, ovšem pro předchozím ofsajdovém postavení nemohl výt uznán. Naopak, do poločasu mohl Bolevec inkasovat ještě jednou, ale Pavlasovu hlavičku do šibenice akrobaticky vyhlavičkoval na brankové čáře jeden z hostujících obránců.

Signál z penalty

Ani tříbrankový náskok domácí borce nezastavil a kanonáda mohla pokračovat. Ve 49. minutě si druhý zásah v utkání připsal Tomáš Bůžek, který zužitkoval krásnou přihrávku Lukáše Pleška a za obranou se zorientoval bezchybně. V 64. minutě se poté prosadil i Tomáš Mráček, který si počkal na přihrávku Radoslava Dyka a technickou ránou poslal míč za záda bezmocného Körnera, který si musel připadat jako na kolotoči.

 

Odpověď na pátou branku na sebe ale nenechala dlouho čekat a ještě v téže minutě se prosadil Dominik Štolle, který využil přiklepnutí od Bublíka a snížil na 5:1.

 

Poslední slovo ale mělo opět Stříbro, které si na závěr přichystalo fotbalovou lahůdku. K exekuci pokutového kopu po faulu na Dyka se připravil kapitán Hřebík, který ji k překvapením všech boleveckých hráčů rozehrál do strany na Pleška a krásný gól byl na světě!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, trenér domácích: "Po zranění se nám vrátil gólman Dolejš a společně s ním jsme vstřelili šest pěkných branek a po zásluze jsme získali další tři body. Několik šancí jsme ještě ke všemu spálili, ale vládne spokojenost."

SSC Bolevec
Michal Bublík, hráč hostů: "Nedělní zápasy nám historicky moc nesedí, máme zafixovanou sobotu a hotovo. (úsměv) Na to se samozřejmě nechci vymlouvat, ale soupeř nás předčil v nasazení, dali nám rychle tři branky a bylo de facto rozhodnuto. Na konci zápasu už jsme trošku šetřili síly na důležitý zápas příští týden se Zručí. Domácí si ale výhru určitě zasloužili a já jim mohu pouze pogratulovat."



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - L. Ulč [-] , T. Bůžek [-] (55. D. Brácha [-] ) , A. Kohut [-] (73. J. Petrlák [-] ) , L. Zaoral [-] , L. Pleško [-] , T. Mráček [-] , R. Dyk [-] , R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] , D. Tůma [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - P. Greif [-] , J. Fryček [-] , J. Hibler [-] , M. Zítek [-] (75. M. Hackr [-] ) , D. Štolle [-] , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] , O. Šnaider [-] (46. L. Ficu [-] ) , J. Šanoba [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 67. J. Hibler , 86. P. Greif .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Petrželka František - VOCELKA Milan, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.