0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid po dvou měsících prohrál!


Branky


21. T. Lhotka , 31. R. Křen , 35. T. Lhotka , 55. P. Bárta
0

Celých 63 dnů trvala úžasná série Rapidu bez prohry. Utnout ji dokázala až vejprnická Slavia.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chabý výkon domácích od prvních minut

Rapidu pro utkání s Vejprnicemi chyběla řada hráčů, namátkou například kometa posledních kol, mladík Gesl, který společně se Žákem a Matějkou vytvořil obavané útočné trio, které se ovšem pro tento zápas rozpadlo. 

 

Hosté se do Plzně přijeli prezentovat líbivým kombinačním fotbalem, který vyústil v první branku ve 21. minutě, kdy si při centru do vápna zakřičel někdejší vejprnický gólman Kovařík obligátní "mám", leč neměl, míč uzmul Tomáš Lhotka a svou střelou otevřel skóre utkání. Ještě veseleji bylo na vejprnické střídačce o deset minut později, kdy se po Lhotkově střele z dorážky prosadil Robert Křen. Když se pár minut nato po sérii přesných narážeček prosadil znovu Tomáš Lhotka, bylo domácí mužstvo zralé na kapačky a do kabin se šlo za stavu 0:3 pro hosty.

Neproměněná penalta v závěru

Průběh zápasu domácí Rapid dokonale zaskočil, ale jejich bezzubost především v předfinální fázi vedla k tomu, že to byli opět svěřenci trenéra Šámala, kteří tvořili hru a dostávali se do dalších šancí. Z nichž už se ale ujmula pouze jediná.

 

Hned po deseti minutách druhé půle se domácí obrana nechala na polovině hřiště jednoduše vykombinovat a do úniku se dostal Patrik Bártu, který zachoval chladnou hlavu a poslal míč za záda bezmocného Kovaříka.

 

Rapid mohl snížit v závěru utkání, kdy Heindl fauloval ve vápně Žáka, ale Harmady střelu z penaltového puntíku vystihl mladík Vavrík, který tak zachránil čisté konto.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, vedoucí hostů: "Náš výkon byl opravdu žalostný, prakticky jsme nevystřelili na branku, opravdu tragédie. Je sice pravda, že nám někteří hráči chyběli, ale to není omluva."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Do utkání jsme vstoupili dobře, měli jsme nějaký šance, dali čtyři branky a Rapid jsme prakticky k ničemu, až na zbytečnou penaltu v závěru, nepustili. Jsem ale rád, že jsme předvedli dobrej výkon a že se probudil i náš střelec Lhotka."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
V. Kovařík [-] - P. Nový [-] , P. Filipčík [-] (64. F. Polášek [-] ) , D. Matějka [-] , V. Žák [-] , J. Šindelář [-] , M. Čupalka [-] , D. Tarhaj [-] (64. T. Janoch [-] ) , L. Hajšman [-] , J. Buček [-] , J. Harmady [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - L. Paul [-] , T. Lhotka [-] , D. Křen [-] (82. A. Ufrémund [-] ) , P. Davídek [-] (76. V. Puhlovský [-] ) , J. Mašek [-] , R. Křen [-] (56. A. Kolář [-] ) , K. Kýček [-] , L. Rada [-] (66. Š. Havránek [-] ) , F. Heindl [-] , P. Bárta [-] (82. D. Svoboda [-] )

ŽK: 29. D. Matějka , 52. V. Žák - 6. K. Kýček , 47. L. Rada , 86. F. Heindl .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: ŠIMEK František - ŠIŠKA Pavel, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.