V. Fiala 35.
V. Fiala 64. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhru pod novým trenérem zařídil Fiala


Branky


35. V. Fiala , 64. V. Fiala (p.)
0

Staronový kouč Humeník se na lavičce sokolů dočkal prvních bodových žní po výhře 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úžasný gól načal utkání

Luby na zápas dorazily v hodně okleštěné sestavě, a do nominace se tak dostalo i několik dorostenců, pro které to byla ostrá premiéry - proti druhému celku tabulky. Ani Lhota ovšem nebyla v plné síle, chybělo útočné duo Heller - Strejček, které nahradil Šefl s Černým.

 

Od úvodních minut byl obrázek hry jasný - Lhota se snažila svého soupeře zamknout na étočné polovině a co nejdříve se ujmout vedení. Svou šanci ale zahodil Jiří Šefl, který se špatně zorientoval před brankou a poslal míč mimo tři tyče. Otevřít skóre mohl poté i Zbyněk Černý, který vlétl do vápna, ale slabou přízemní střelou Hromadu nepokořil.

 

První branku si nakonec pro diváky přichystal Vladislav Fiala, který se po přihrávce z kategorie potleskuhodných od Jakuba Kohouta dostal za obranu a parádním lobem překonal vybíhajícího gólmana Hromadu. Ani hosté se ale nechtěli nechat zahanbit a Karel Šleis nakonec dostal kulatý nesmysl do sítě, ovšem branka nebyla uznána pro předcházející faul na gólmana Böhma.

Penalta

Druhý poločas měl podobný průběh jako ten první. Luby se snažily soupeři vyrovnat pomocí vysokého nasazení, z kterého ovšem plynuly nedovolené zákroky, po kterých řada z domácích hráčů odcházela pokopaná. Podobně jako Kohout v 64. minutě, kterého ve vápně podsekl lubský Čipera a sudí Kříž nařídil pokutový kop. Míč si postavil Vladislav Fiala a přidal svůj druhý gól v utkání.

 

Svou šanci poté zahodily i Luby, když se do míče opřel Jan Voráč, ale jeho střelu zastavila tyč Böhmovy branky. Další šance hostů zastavila tentokrát hodně pozorná lhotská obrana, což demonstroval v 67. minutě Jakub Šroubek, který čistě obral o míč unikajícího Šleise přesným skluzem. 

 

Závěr utkání si již domácí hráči pohlídali a po dvou trefách Vladislava Fialy můžou slavit důležité tři body v boji o druhé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jakub Kohout, hráč domácích: "Od začátku jsme měli utkání dá se říct pod kontrolou, vycházela nám dobrá kombinační hra. Neproměnili jsme sice spoustu šancí, ale i výsledek 2:0 odpovídá tomu, co se dělo na hřišti."

TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Nám chybí nějakých pět šest hráčů, a šanci tak dostávají dorostenci. Nicméně jsme neodehráli úplně špatný zápas, ale domácí byli o něco lepší a po zásluze vyhráli."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Petrželka [-] , V. Fiala [-] , J. Kohout [-] , J. Šroubek [-] , J. Šefl [-] (74. P. Nový [-] ) , J. Hucl [-] , J. Horník [-] , Z. Černý [-] (87. J. Záhrobský [-] ) , V. Zelenka [-] , A. Král [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - R. Švec [-] , M. Vejskal [-] , K. Křížek [-] - J. Voráč [-] , P. Čipera [-] , T. Bureš [-] (72. D. Bíško [-] ) , A. Čížek [-] , D. Raišl [-] - M. Hora [-] (78. M. Pivoňka [-] ) , K. Šleis [-] (84. M. Pivoňka [-] )

ŽK: 37. A. Král , 56. J. Šroubek - 39. R. Švec , 41. K. Šleis , 61. A. Čížek , 62. V. Hromada , 75. P. Čipera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Lukáš - PÁLEK Ondřej, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.