Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:15

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín pokračuje na vítězné vlně i po zisku titulu


Branky


0

Ani již jistý postup do divize nezastavil petřínské hráče v atraktivní hře. Vyprávět o tom po sobotním zápase může Holýšov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řezáč čaroval, ale..

Zdá se, že je to Holýšov, který možná trochu omylem našel recept na vzdorování petřínským střelcům. Ti se do svého soupeře opřeli hned od prvních minut a díky laxní hostující obraně se relativně lehko dostávali do střeleckých pozic, ve kterých ale prokazoval svoje kvality především holýšovský gólman Řezáč. Ten se hned v první patnáctiminutovce zaskvěl dvěmi parádními zákroky proti Vohrnovi a Motlovi a trenér Míčka si mohl libovat, jakou to zkušenou jedničku ve své brance má.

V 16. minutě už ale ani dlouhé Řezáčovy ruce nedosáhly na střelu Petra Bendla zpoza vápna, která zapadla do pravé šibenice. O deset minut později navýšil domácí vedení Marek Vohrna a Petřín vedl již 2:0. Do konce poločasu mohl ještě jednou skórovat Marek Vohrna, na jehož pokus ovšem znovu parádně zareagoval Pavel Řezáč.

Po dvou brankách na obou stranách

Plzeňský mančaft během půle prostřídal a jeho hra se musela znovu formovat, což ovšem nebylo poznat v 56. minutě, kdy se po samostatném úniku a následné technické střele prosadil podruhé v utkání Petr Bendl. Hosté poté ovšem vstřelili branku naděje, kdy se na krásný centr Zeleného naskočil Souček a bylo to 3:1. 

Závěr utkání si poté užil i  teprve sedmnáctiletý gólman Hrabačka, který mohl ze své brankové čár sledovat vrstevníka Šimáněho, který po úniku z křídla zavěsil za záda bezmocného Řezáče a zvýšil na 4:1.

Konečnou tečku za utkáním dal hostující Kraus, který se trefil krásně do protilehlé šibenice, což ovšem bylo to jediné, co mohlo Holýšov po prohře 4:2 těšit.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: "My jsme hráli od začátku dobře, ale "náš" Řezáč nám chytil i nemožné. I proto utkání skončilo jen 4:2, ale kdyby zápas skončil větším rozdílem a my dali více gólů, vůbec nikdo by se nemohl divit."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Soupeř byl jasně lepší, nás držel nad vodou gólman Řezáč, který chytil možná pět jasných branek. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, snížili, ale na víc už jsme se nezmohli."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] (82. P. Hrabačka [-] ) - J. Šulc [-] (62. Z. Šimáně [-] ) , J. Motl [-] , V. Lisý [-] , M. Vohrna [-] , P. Škarda [-] , J. Levý [-] (46. V. Světlík [-] ) , P. Bednář [-] , P. Bendl [-] , P. Papáček [-] , L. Zoubek [-] (46. M. Trojovský [-] )

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - T. Levička [-] , T. Zelený [-] , P. Jeniš [-] (67. R. Kraus [-] ) , D. Zavadil [-] , M. Šobr [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] (46. S. Staněk [-] ) , P. Dostálík [-] (65. J. Vnouček [-] ) , R. Baxa [-] , J. Valachovič [-]

ŽK: 32. M. Černohorský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bureš Jiří - MAROUŠEK Karel, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.